4 анти-ейдж съвета преди да навършите 40г.

4 терапии за красота преди 40-те

Всички сме в това състезание – да спрем стареенето. Дори надарените с гени стареят. Затова вземете нещата в свои ръце! Според експертите има някои незаменими процедури, които непременно да включите в списъка си с анти-ейдж грижа преди да навършите 40 години. Вижте кои са те:

  1. Следвайте наистина добър режим на грижа за кожата

Знаем, че преди да навършим 40 години е наложително да инвестираме в някои продукти за грижа за кожата. Кремове и серуми, които съдържат антиоксиданти, пептиди и ретинол, са супер важни, защото спомагат за бързото образуване на колаген. Грижата за вашата кожата трябва да се състои от почистване, ексфолиране, овлажняване и слънцезащита. Използването на правилни продукти ще помогне да се предотврати по-бързото стареене по отношение на образуването на бръчки и кафяви и червени петна. За да поддържате младежкия си вид трябва да предпазвате кожата си от слънцето и да следвате здравословен начин на живот.

  1. Не се страхувайте да опитате невромодулатори …

Botox и Dysport (известни също като невромодулатори) , се използва за изглаждане на гневните бръчки, бръчки „пачи крак” около очите и бръчки на челото, редовните инжекции на невромодулатори могат да направят чудеса за предотвратяване и премахване на бръчките. Спокойно можете да опитате невромодулатори  преди 40-годишна възраст, без да се притеснявате, че ще изглеждате неестествено със „замръзнало” лице. Няколко инжекции няколко пъти годишно помагат да се поддържат много активните мускули на лицето, като се постигат естествени резултати, намаляват се линиите и бръчките, които са неизбежни при стареенето.

  1. … Или филъри

Щом стигнем 40-те, ефектите от загубата на обем се забелязват все по-осезаемо. За да коригирате външния вид на плоските бузи и задълбочаващите се линии около устата и за прикриване на торбички под очите – филърът идва на помощ. Причината, поради която филърите са част от задължителния арсенал на анти-ейдж грижата е, че за да поддържате младежкия си външен вид, трябва да поддържате обема на лицето.

  1. „Почерпете” кожата си с лазери

Лазерната терапия, съобразена с нуждите е едно от най-добрите неща, които можете да направите за тена и текстурата на вашата кожа. Лазерите се използват за прецизно отстраняване на повърхностните до по-дълбоки слоеве на кожата, за предизвикване на оздравителни процеси и подобряване на качеството и текстурата й. Освен това лазерите стимулират образуването на колаген, подпомагат изглаждането на фините линии и бръчки и премахват пигментациите. IPL, KTP и Q-switch са най-добрите варианти за хиперпигментации (слънчеви петна), които обикновено започват да се появяват в края на 30-те години.

Следването на тези стъпки ще запази младежкото излъчване за много по-дълго. И не забравайте да се доверявате само на доказани специалисти, които ще ви помогнат с правилния избор на терапия и продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *