За мен

Да, медицината е призвание. Аз следвам моето призвание от  дълго време. Завърших медицина в родния ми град Пловдив през 1989 година, веднага след това започнах работа като педиатър. Направление, което практикувах едва 8 месеца. От тогава се посветих на дерматологията. Около 8 години работих в Трета градска болница в София, след което направих своята решаваща крачка – посрещнах новото хилядолетие със собствен самостоятелен път в дерматологията и ето ме тук днес.

През 2001 година създадох „Дерма Вита“ и от тогава се стремя да съм новатор и професионалист, да разполагам с най-новото и доброто в света на естетичната дерматология и да помагам на хората. Сега Дерма Вита има своя живот като лазерен медицински център с история и вече изградени традиции.

В професионалния си живот съм вложила много усилия и безсънни нощи, за да бъда винаги в крачка със случващото се. Имам редица специализации от цял свят, които са инвестиция за пациентите ми. Членувам в Българското дерматологично дружество, Дружеството на частнопрактикуващите дерматолози в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общност по лазерна дерматология (ESLD).

Вярвам, че външната ни обвивка – кожата много често е израз на случващото се вътре в нас. Също вярвам, че грижите за кожата са гарантираната семпла и натурална красота.

В личния си живот обичам да пътувам и опознавам различни култури. Обичам цветята, практикувам йога. Изкушавам се от хубавата храна, предпочитам здравословното хранене и еко продуктите. Всичко, свързано с естетиката, не ми е чуждо – като жена харесвам модата, стилните обувки и чанти, изисканите аромати. Винаги нося със себе си доброто настроение.