Подарете си младост

D-r Katq Paskova (7)

Последното попълнение в семейството от лазери на Дерма Вита многофункционалната система М22 от Lumenis осъществява цялостно подмладяване на лицето, неинвазивно третиране на пигментни петна и белези (включително от акне и розацея), заглажда стриите, измъчващи толкова много жени след раждане, през пубертета, по наследство, заради рязко отслабване. Всички тези цели се постигат с помощта на два накрайника с различно устройство и действие.

ResurFx е неаблативен, т.е. не нарушава повърхностния слой на кожата, възстановява релефа  след атрофични белези от акне, стрии и др. Притежава скенер, насочващ лъча само към увредения участък, без да засяга здрава тъкан. Убедителният ефект проличава след 3 до 5 процедури.

IPL е златният стандарт във фотоподмладяването, повлиява на различните пигментации и съдови нарушения, предизвикващи зачервявания. Третира едновременно капиляри, различни форми на розацея, фини бръчки, разширени пори. В резултат отнема доста години от истинската възраст и на нежния, и на силния пол. За оптимален ефект се препоръчват от 3 до 5 процедури, правени през месец.

ДРУГОТО ИМЕ НА КРАСОТАТА

ПРЕОДОЛЕЙТЕ ГРАВИТАЦИЯТА

D-r Katq Paskova (2)

С напредването  на годините забелязваме, че кожата ни се променя, и то не към по-добро, че намаляват блясъкът и еластичността . За щастие жените (и мъжете), които не са готови психически за хирургичен лифтинг, имат на разположение една изключителна технология. Става въпрос за апарата Ultraformer, действащ на принципа на високоинтензивен фокусиран ултразвук, проникващ на голяма дълбочина ­–­­ чак до съединителната тъкан, и каращ тялото да произвежда собствен колаген. Има и друга хубава новина: повърхността на кожата е пощадена, тоест не се налага да се изолирате от света дори за ден. Колкото до резултата, само след няколко месеца вие ще установите видимо повдигане на лицето и веждите, стягане на брадичката.

Одобрен от Американската агенция по храни и лекарства (FDA), Ultraformer връща времето назад, като използва собствените регенеративни способности на организма, за да възстанови по деликатен начин паметта на кожата и подлежащите тъкани. Работи с три накрайника, които проникват на различна дълбочина и в рамките на една двучасова процедура постигат стягане и повдигане (4,5 мм), премахват излишните мастни натрупвания (3 мм), изглаждат бръчките, освежават и избистрят тена.

ТЕРАПИЯ СЪС СВЕТЛИНА

chromospace3Още през 60-те години на миналия век изследвания на НАСА доказват ефикасността на светлината с определена дължина на вълната, която повлиява върху възстановителните процеси в кожата и третира различни проблеми, свързани с нея, посредством фотобиостимулация.

Chromospace – създаденото от световноизвестна френска фирма легло генератор на LED светлина, работи с 5 активни цвята: син, зелен, жълт, червен и инфрачервен, всеки от които въздейства благотворно и по различен начин както върху кожата и косата, т

ака и върху целия организъм.  Своеобразното „потапяне” в светлина стимулира регенерирането и е източник на енергия, позволява и на двата пола да изглеждат с години по-млади без инвазивни хирургически намеси. В зависимост от избрания цвят се наблюдава стягане, изглаждане на видимите бръчици, свиване на порите. Chrоmospace стимулира и космените луковици, подобрява микроциркулацията и достъпа на кислород до скалпа, ето защо се прилага с голям успех и при лечение на косопад. Чудодейното легло се справя и с болки и травми, отличава се със силен аналгетичен и противовъзпалителен ефект, подобрява циркулацията на кр

ъвта, засилва имунната защита. На всичко отгоре то намалява нервното напрежение и стреса, побеждава безсънието, подпомага детоксикиращите процеси в тялото, повишава мускулния тонус, ликвидира хроничната умора. От Chromospace се повлиявят и стрии, акне, екземи, целулит, белези, херпеси.

Материалът е публикуван в сп. Коса и красота, 11/2015.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *