Сбогом мазнини и целулит!

body

Не можем да регулираме и избираме в кои области да напълняваме, още повече в кои да отслабваме. Всеобща мечта на хората е да не трябва да не подбират от хранителните си навици и за сметка на това да не натрупват кила отгоре. За жалост това си остава само мечта. Освен хранителен режим е необходим и спорт, за да сте в добра физическа форма. Някои хора не успяват да стопят мазнините, каквото и да правят. Затова се доверяват на крайни мерки като липосукцията. Това е наистина метод, който е инвазивен и резултатите не са „за винаги“.

Технологиите работят именно в еволюирането на услугата към потребностите на хората. Точно такава система е и Vanquish. Революционното при нея е, че е изобретена да топи мазнините в най-проблемната област – корема и паласките. Оказва се, че с днешния начин на живот затлъстяваме значително и най-невъзможната зона за отслабване е коремът. Повечето от запитаните при проучване хора казват, че тази област остава само мечта за преодоляване, въпреки гладуването и упражненията. А когато искат да си помогнат и с някаква процедура, със сигурност се губят в морето от предлаганите кой от кой по-ефективни апарати и технологии.

Не бихме се изненадали и ако и вие сте сред тях и сте останали разочаровани от ефекта. Верни на традицията да правим най-доброто за нашите пациенти избрахме последната, най-нова, но одобрена от FDA технология за намаляване на обиколката и оформяне на тялото в зоната на корема и паласките – Vanquish.  Предимствата й са много, а резултатите потвърдени с няколко клинични проучвания. Vanquish е базиран на т.нар. фокусирана радиочестота и притежава най-големия до момента накрайник, който практически обхваща цялата зона на корема. Другото голямо предимство, че процедурата е безконтактна, т.е. няма парене, натиск, болка или каквото и да било неприятно усещане.  Въздействието на системата е селективно, защото атакува единствено мастните депа и към момента няма друг апарат, който да може да осигури и поддържа едновременно постоянна температура на цялата площ. В това се състои и ефектът на радиочестотата. Мастната тъкан постепенно се загрява до 45-46⁰ градуса, докато на повърхността температурата остава в рамките на 40⁰ и така кожата напълно се щади.В рамките на 4-6 процедури през седмица за по 30 минути може да стопите до 50-60 % от мазнините и ще намалите обиколката на корема с няколко сантиметра.  Невероятно, но е истина.

Защо избрахме Vanquish за вас? Защото е плод  на много сериозни технологични разработки, притежава уникалната комбинация от доказана ефективност и безопасност  и дава дълготрайни резултати. Комбинирано с Acoustic waves може да намалите обиколката на дупето и бедрата, както и да премахнете упорития целулит.

Acoustic waves в битка с целулита? Важно да се знае, че не всяка мазнина по тялото непременно е целулит, а само тази разположена най-повърхностно. И в действителност точно този най-повърхностен слой мастна тъкан най-слабо се повлиява при намаляване на теглото. Това означава, че корекцията на теглото и третирането на целулита са два отделни проблема. Най-повърхностният слой мазнини най-трудно се повлиява от загубата на тегло. Именно поради това, трябва да се доверите на метод, който ще концентрира действието си върху това обстоятелство. Най-новите тенденции в естетичната дерматология тази година сочат като най-резултатна терапията „акустични вълни“. Как действа? Това е една добре позната и проучена в света технология за терапия на целулита. Процедурата е базирана на  механичното действие на акустичните вълни върху фиброзните нишки на съединителната тъкан. Няма нарушаване целостта на кожата, без болка, т.к. процедурата е неинвазивна. Същевременно с това категорично е доказано от няколко клинични проучвания повлияването върху основните прояви на целулита – неравностите, причинени от изпъкналите мастни образувания и фиброзните влакна, които ги обграждат. За оптимален резултат са необходими средно 8 процедури, по 2 пъти седмично.

Коментари (2)

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,

   Моля уточнете коя зона представлява интерес за вас.

   Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *