Vanquish

Когато става въпрос за офoрмяне на тялото, липосукцията отдавна не е най-предпочитаният и търсен вариант. Това разбира се си има своето логично обяснение. Технологиите се развиват с такова стремглаво темпо и предлагат все по-ефективни и напълно неоперативни възможности да се намали обиколката в различни зони, да се стегне и изглади кожата по бедрата, ханша, дупето и ръцете.

Най-ползваните към момента технологии са акустични вълни, ултразвук и радиочестота, както и комбинации между тях. Самите те постоянно търпят подобрения и усъвършенствания, за да удовлетворят изискванията на все по-голям брой пациенти.

2013 е годината на Vanquish! Това е нова, неинвазивна технология за контуриране на тялото базирана на действието на радиочестотните вълни. Създадена е специално да атакува нежеланите мазнини, разположени в областта на корема и т.нар. „любовни дръжки”. Най-уникалното при нея е, че е абсолютно безконтактна, т.е. апаратът практически въобще не докосва кожата на пациента. Другото, което го прави уникален е фактът, че е конструиран да покрива максимално голяма повърхност. Няма друг апарат, който едновременно да обхваща цялата зона по време на третирането. На всичкото отгоре говорим за напълно безболезнена процедура. Гарантираме ви 30 минути релакс и приятно затопляне, докато излъчваната „селективна” радиочестота „топи” нежеланите мазнини. Да, селективна, защото атакува единствено мастните депа и към момента няма друг апарат, който да може да осигури и поддържа едновременно постоянна температура на цялата площ. А именно в това се състои и ефектът на радиочестотата. Мастната тъкан постепенно се загрява до 45-46⁰ градуса, докато на повърхността температурата остава в рамките на 40⁰ и така кожата напълно се щади. Клинични проучвания са показали до 60% редуциране на мастните натрупвания. Впечатляващо, нали!

Всяка седмица отделяйте по 30 релаксиращи минути в продължение на месец, за да може спокойно да облечете най-после онази твърде тясна рокля, която толкова си бяхте харесали!

Коментари (2)

  1. Sonya Talatinova

    Zdraveite bih iskala da polucha po podrobna informacia otnosno ceni i zapisvane za procedurite .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *