Процедури за лятото

Лятото е вече тук, а въпросът как да се погрижим за кожата си, остава. Поглеждайки четирите сезона, зимата и есента са сезоните, през които могат да се извършват най-инвазивните процедури, слънцето не грее силно и рискът от компликации е нисък. През пролетта и лятото трябва да забавим темпото и да оставим кожата да диша. Разбира се през този период прилагаме различни процедури, които и осигуряват свежест и хидратация и по този начин си създаваме едно перфектно поле за работа през зимния сезон.

От какво се нуждае кожата през лятото?

Обожавате кожата си, придобила лек загар, но и усещате лекото опъване в края на деня. Това означава, че кожата ви е дехидратирана и спешно се нуждае от хидратация. В този случай серия от процедури мезотерапия, богата на хиалуронова киселина и комплекс от витамини, веднага ще нормализира състояниетo на вашата кожа и ще намали увреждащото действие на ултравиолетовите лъчи, които водят до преждевременно стареене.

Разновидност е безиглена мезотерапия, при която активните субстанции се вкарват в кожата посредством ултразвук. Абсолютно безболезнено и без никакъв риск.

Мезолифт е метод за цялостно подмладяване на кожата, съдържа само хиалуронова киселина и премахва незабавно фините бръчки и ревитализира кожата на лицето.

Ако сте си купили нов гланц за устни, но не се харесвате колкото моделите, които го рекламират, тогава може би е време за филър хиалуронова киселина, която ще направи устните ви пухкави и сочни, а усмивката неустоима. Тази процедура е истински хит през лятото!

Времето ви за инжектиране на ботулинов токсин дойде, а знаем, че той се прилага 2 пъти годишно, тогава не се колебайте, направете го. Той ще релаксира мускулите ви и ще заглади неприятни бръчици.

През лятото значително се повишава изпотяването, а това ни кара да чувстваме дискомфорт. На помощ идва отново ботулиновия токсин, които проложен в зоните на прекомерно изпотяване, го намалява до 80%.

Плазмотерапията е процедура, изключително подходяща за летните месеци, значително повишава колагеновата синтеза, цялостно регенерира и освежава кожата.

Радиочестотната терапия EXILIS е константна процедура. Пролет, лято, есен или зима – можем да я прилагаме през всеки сезон. Тя стимулира фибробластите за производство на нов колаген и цялостен лифтинг ефект се постига само след 4 процедури!

Препоръчително е веднъж месечно да посещавате квалифициран  козметик, който ще почисти лицето Ви. Подходящи са и хидратираща терапия, масаж на лице, грижа да околоочния контур.

Какво можем да предложим за тяло?

Процедурите за обезкосмяване на някои области – подмишници, интим могат да продължат целогодишно. Дори и да отидете на плаж, с подходящ слънцезащитен фактор върху тези зони рискът от усложнение е нулев.

Целият ви ден може да се провали от сутринта ако забележите целулит върху бедрата или дупето. Тогава вземете мерки. Успешно прилагаме акустичновълнова терапия, а ефектът е впечатляващ. Третираната зона  намалява обиколката си, целулитът изчезва и вие възвръщате самочувствието си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *