ТОП 4 ПРОЦЕДУРИ ПРЕДИ СВАТБА

Предсватбени процедури

Предсватбени процедури

С нарастване на броя на сключените бракове, от поколението на милениалите през изминалите години, се наблюдава нова тенденция – предсватбена естетична процедура. Според Американската академия по пластична и реконструктивна хирургия (AAFPRS) тенденцията при булки и младоженци, да наблягат на процедури за изглаждане на бръчките и блестящ тен за сватбения ден, расте. Други пък използват големия ден като извинение за промяна на част от тялото им, която винаги ги е притеснявала, но досега не са намерили куража да променят.

Статистиката сочи, че процентът на естетични процедури при пациенти под 30-годишна възраст се е увеличил с 24% от 2013 г. насам.

Социалните медии също играят голяма роля в желанието на младоженците да изглеждат страхотно. Сватбените снимки вече не се показват само в кристални рамки или в релефни кожени албуми. Сторитата, постовете, дори лайф видеата са неизменна част от сватбения ден. Така всеки може да види как изглеждат булката, младоженеца и сватбеното тържество.

Сред нехирургичните процедури се отличават топ 4 терапии за булките – ботокс, хилауронови филъри, skinbooster терапия и химичен пилинг.

1. Ботулиновият токсин

Ботокс

Ботокс

Или както сме свикнали да го наричаме – ботокс, е най-бързият начин за премахване на бръчките. Само няколко дни след инжектиране, бръчките в зоната са елиминирани. Няма друга процедура, която да премахне бръчките ви за дни! В дългата му история на употреба, ботоксът се е превърнал в специализирано средство за борба с остаряването и неизменно присъства в анти-ейдж програмата на съвременната жена. Булки, не се колебайте да попитате за ботокс преди сватбата.

 

2. Хиалуроновите филъри

Филъри

Филъри

Съдържат хиалуронова киселина, която има невероятните способности да привлича и съхранява вода в кожата, като я прави да изглежда здрава, еластична и свежа. Едно от най-големите предимства на хиалуроновите филъри е намаления риск от алергични реакции, тъй като тялото ни естествено произвежда хиалуронова киселина, която е основна съставка на филъра. Те ни дават възможност да моделираме всяка част на лицето, като подобрим контура и обема на устните, коригираме долната част или възвърнем загубения обем в скулите. Може да бързо да коригираме носа и брадичката, без операции и престой в клиника. Хиалуроновите филъри са магическата пръчка за всяка булка. Не забравяйте обаче, че процедурата трябва да се извърши поне 30 дни преди сватбата. В това време отокът ще е спаднал и лицето ви ще изглежда безупречно.

3. SkinBooster

SkinBooster

SkinBooster

Начин за подхранване на кожата, специално създаден за дълбоко хидратиране. За да се постигне трайно овлажняване и подобряване на повърхността на кожата, създавайки свеж и естествен вид. Процецдурата хидратира чрез микроинжектирането на ампула – Хиалуронова киселина (HA), която подобрява качеството, еластичността и блясъка на кожата. За сияйна кожа и ревномерен тен в големия ден, препоръчваме Skinbooster терапия.

4. Химичен пилинг 

Пилинг

Пилинг

 С помощта на който могат да се отстранят всички малки несъвършенства, които забелязвате често в огледалото, както и някои дерматологични проблеми като хиперпигментации и петна от акне. Химичните пилинги премахват мъртвите клетки от повърхността на кожата, като се стимулира обновяването и се подобрява функционирането ѝ. В зависимост от проблемите с кожата, които имате, за вас ще бъде подходящ различен вид химичен пилинг – повърхностен, среден или дълбок.

За да изглеждате зашеметяващо в празничния ден, не отлагайте консултацията с вашия естетичен дерматолог.

В клиника Derma Vita се грижим за красивия и естествен вид на нашите пациенти вече над 17 години. Ако имате въпроси относно процедурите или искате да запазите час за консултация, може да се свържете с наш сътрудник на тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *