Пребори стреса! Тонизирай тялото!

9474-w625

Есента е преходен период между слънчевото, заредено с положителни емоции лято и студената, мрачна зима. Всички знаем, как влияе на организма и настроението, липсата на слънчевите лъчи и зареждащия витамин Д. Именно затова, точно през този период, започваме да чувстваме умора, да бъдем потиснати и с лошо настроение.

През 60-те години на миналия век проучвания на НАСА доказват ефикасността на светлината с определена дължина на вълната, повлияваща възстановителните процеси на кожата и възможността за третиране на различни кожни състояния.

Фотомедицината набира все по-голяма скорост и доказва, че фототерапията е лечебна.

Chromospace е легло –  генератор на LED светлина с 5 активни цвята (дължини на вълната) с различно благотворно влияние не само върху клетките на кожата, но и на целия организъм.

Светлината с определена дължина на вълната предизвиква фотобиостимулация на  всички клетки на кожата. Тя достига до митохондриите в клетките, които трансформират светлината в енергия  – АТФ (аденозинтрифосфат). На всяка дължина на вълната съответства определен активен цвят, който има специфично въздействие върху клетките – синя (465nm), зелена (522nm), жълта (595nm) , червена (645nm) и инфрачервена светлина (855nm).

Тази „баня от светлина“ има благотворно действие върху редица проблеми!

Активация на всички жизнени процеси – анти-стрес, тонизиране, детокс, лечение на болки и травми.

Анти-стрес. Леглото Chromosapce има анти – меланхоличен ефект. Намалява   нервното напрежение като подобрява невротрансмисията и действа благотворно върху съня. Терапията със светлина въздейства и на имунната и лимфната система, подпомага детоксикиращите процеси в организма. Повишава мускулния тонус и е подходящ при страдащи от хронична умора.

Сега имаш шанса и ти да пребориш депресията, бързо, лесно и комфортно, само докато си лежиш!

Запиши си час и се отърви от депресията! Тонизирай се и бъди в прекрасно настроение през предстоящата зима!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *