Подмладяване на колената!

123

От години за вас съществуват единствено панталоните. Не харесвате колената си и не искате дори да се изправите срещу тях в огледалото. Полата за вас е забранена дума. Опитали сте всичко – лосиони с лифтиг ефект, ексфолииращи продукти, часове във фитнеса, изпълнявайки сложни упражнения, но нищо. Трябва ли да това да продължава?

Не, разбира се !

Да поговорим за това колко важни са  колената. Те ни  служат за бягане, скачане, катерене и без тях сме в сериозна опасност. Затова преди да ги  обвините  за начина, по който изглеждат, им благодарете, че ви служат тъй вярно.

Истина е, че кожата около коленете губи своята еластичност с възрастта или при загуба на килограми за кратък период от време. Появяват се фини бръчици, кожата изглежда суха и дехидратирана. Поради настъпилото изтъняване, мастните натрувания на това място стават все по-видими.

Какво можем да направим? С помощта на революционната технология Exilis, неслучайно наричана алтернатива на неинвазивния лифтинг и липосукция, можем да подмладим кожата на колената. Тайната е в съчетанието между две технологии – радиочестотни вълни /стимулиращи синтеза на нов колаген/ и ултразвукови вълни /освобождаващи мастните клетки от фиброзната им обвивка/. Резултатът е активиране матаболизма на мазнините и изхвърлянето им чрез лимфната система.

Чрез Exilis напълно ремоделираме кожата около колената, оформяме контурите и намаляваме обиколката. По време на процедурата усещате лека топлина, която постепенно се засилва до 40-500. Но спокойно. За изгаряне не може и дума да става. Чрез специално приспособление разположено върху накрайника и показващо температурата до която сме загрели, ние можем да регулираме процеса. Паралелно се включва и охлаждаща система, която прави процедурата 100% безопасна.

Exilis е одобрен от американската агенция по храните и лекарствата (FDA). Само след 4-6 процедури през 7 до 10 дневен интервал, без да отделяте много време отново ще почувствате колената си секси.

Снимка: www.smh.com.au

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *