Неоперативен лифтинг на колене

Да поговорим за отпуснатите колене. След определена възраст настъпват някои промени в тази зона, които за съжаление не може да спрем нито с тренировки, нито с хранителен режим или крем.

Истина е, че кожата около коленете губи своята еластичност с възрастта или при загуба на килограми за кратък период от време. Появяват се фини бръчици, кожата изглежда суха, дехидратирана и отпусната. Поради настъпилото изтъняване, мастните натрувания на това място стават все по-видими. Отпускането на коленете е трудна за третиране област и до скоро добри резултати се наблюдаваха само след оперативна намеса.

 

Какво може да направим?

Най-добрият неоперативен метод за справяне с отпуснатата кожа е HIFU апаратът за тяло Ultraformer III. До скоро тази технология беше възможна само за зоните на лицето, но вече може да повдигаме и стягаме неоперативно и кожата във всички зони на тялото. Високоинтензивният фокусиран ултразвук, достига до най-дълбокия (SMAS) слой  на кожата, покриващ мускулите. Ултразвуковото въздействие причинява селективно загряване на всички слоеве на кожата, което стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген, същевременно топи мазнините и регенерира кожата. Тази технология няма аналог при апаратните процедури.

 

Резултати се виждат след 60 до 90 дни. При повечето пациенти 2-3 терапии годишно, са достъчни за постигане на желания ефект.

 

За допълнителна информация тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Коментари (2)

  1. Надежда

    Може ли да ми кажете цена. Благодаря!

    • Д-р Катя Паскова

      Здравейте,

      Цената за зона колене е 350 лв

      Поздрави
      Д-р Паскова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *