Неоперативно моделиране на брадичката

Контурът на лицето се определя до голяма степен от брадичката. Формата, съобразена с индивидуалните нужди, ще направи лицето ви балансирано и ще промени вида ви. Защо е важна формата на брадичката и долната челюст? Какви са най-честите ѝ недостатъци?

Формата на лицето се подчинява на норми, които придават младежко излъчване и привлекателен вид. Брадичката на пръв поглед не е от значение, но някои нейни особености, могат да повлияят на цялостното излъчване.

Особености:

  • Прекалено малка брадичка
  • Двойна брадичка
  • Отпуснат контур на долна челюст (форма „обърнат триъгълник”)
  • Брадичка, обърната нагоре
  • Силно изразена хоризонтална бръчка на брадичката

 

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМИТЕ?

Неоперативно коригиране на брадичката

 Прекалено малката брадичка деформира лицето и променя излъчването ви. Губят се симетрията,пропорциите и овалът. Обърнатата брадичка деформира формата и може да ви направи, да изглеждате сърдити. Често корекция се налага и при наличие на прекалено изразена хоризонтална бръчка. Решението:

МD codes

Поставянето на филър в зоната на брадичката ни позволява да коригираме проблеми, като размера и формата на брадичката, омекотява линиите и хоризонталната бръчка, помага да дефинираме V образната форма на лицето.

Техниката за поставяне на филър в тази зона е от изключително значение. С помощта на MD codes /медицински кодове/, се променя лицето във всяка зона, без хирургична намеса, с помощта на хиалуронови филъри от последно поколение – Vycross технология – Voluma и Volift . За долната 1/3 на лицето се използват общо 6 кода (точки в които се инжектира филърът), които оформят овала, премахват двойната брадичка и удължават лицето. В тази зона се включват брадичката и устата, които чрез тази адекватна намеса могат да променят лицето, като го направят значително по-атрактивно и естетично. В зависимост от третираната площ, резултатът е с продължителност от 12-18 месеца.

md codes

Премахване на двойната брадичка

Най-честият проблем, с който се сблъскват пациентите е двойната брадичка. Решението му зависи от степента на субменталната пълнота.

Belkyra

Ако двойната брадичка се дължи на мастни натрупвания, се прилага инжекционна процедура – Belkyra. Тази терапия представява инжектиране на дезоксихолева киселина в зоната на брадичката, която унищожава мастните клетки. Те биват естествено преработени и изхвърлени от организма. Процедурата е бърза и не изисква дълго въстановяване у дома.

belkyra

 

Ultraformer III

Двойната брадичка може да бъде следствие на прекомерно натрупване на мазнини и отпускане на кожата в зоната. В този случай трябва да се третират мастните клетки и отпуснатата кожа, която придава състарен вид на цялата шия. Ultraformer III е последно поколение медицински HIFU апарат, който въздейства на всички нива на кожата, като унищожава мастните натрупвания и едновременно с това стяга и повдига отпуснатата кожа.

hifu lifting

 

Дефинирана долна челюст и брадичка

Контурът на долната част на лицето, заедно с брадичката придават младежко излъчване на всеки пациент. Не зависимо от различията, стремъжът към стегнат контур на лицето е желанието на всеки. Решението:

Nefertiti Lift

Представлява неинвазивна подмладяваща терапия за шията и челюстта. Използвайки инжекции ботулинов токсин, този метод осигурява лесна алтернатива на по-инвазивните процедури. Нефертити лифт е кръстен на египетската кралица Нефертити, която е живяла през 14-ти век пр. Хр. и е била известна със своята дефинирана и елегантна челюст. Какво трябва да знаете за тази все по-популярна процедура за подмладяване, без скалпел?

Ботулинов токсин тип А, известен като Ботокс, се прилага в определени точки в долната част на лицето и шията, като успешно създава лифтинг ефект в тази област. Процедурата трае от три до четири месеца.

nefertiti lift

Ботоксът може да се използва и за мускулни проблеми като:

  • Омекотяване на квадратна челюстна линия;
  • Повдигане на ъглите на устата;
  • Намаляване на набръчкването на кожата в зоната на брадичката;
  • Коригиране на „gummy smile“ – усмивка, която разкрива венците, твърде много.

 

Коригирането на всеки естетичен проблем, без скалпел е възможно, след консултация с опитен дерматолог. Съвременната естетична дерматология предлага неоперативно моделиране дори на брадичката. Вече може да промените формата и излъчването на лицето си без дълъг клиничен престой и болка. Свържете се със специалистите на Derma Vita и направете своята естетична консултация и програма за неоперативно моделиране.

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *