Холивудски процедури в „Дерма Вита”

Любимите анти-ейдж процедури на зведите, които ще откриете в клиника „Дерма Вита”

Kлиника „Дерма Вита“ залага на световно утвърдени технологии и апаратури. Тук ще откриете всичко от сферата на съвременната естетична и клинична дерматология, и богата гама от козметични процедури, както и любимите анти-ейдж терапии на холивудските звезди Ким Кардашян, Дженифър Анистън и Кристи Бринкли. Ето кои са те:

Вампирския лифтинг на Ким Кардашян

Американската риалити звезда, модел и актриса Ким Кардашян е модел за подражание на много момичета, не само в САЩ, а и в Европа. Смело може да се каже, че Ким е опитала всяка естетична процедура, която се предлага на пазара, от най-нестандартните нови предложения, до традиционни и утвърдени методи. Въпреки това, една от най-полезните терапии за звездата до този момент е познатият „вампирски лифтинг” или т.нар. плазмотерапия (PRP), която чрез плазмата в човешката кръв – съдържаща растежни фактори, витамини и ензими – помага за стимулирането на производството на колаген за по-свежо и младо лице. Плазмотерапията повлиява множество проблеми и несъвършенства – от фини линии и бръчки, през белези от акне, розацея и косопад.

 

Снимка: Pimkie 

Микроиглената терапия на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се откроява като една от най-естествените филмови звезди в Холивуд. Въпреки това красивата ѝ кожа не се дължи само на добри гени, Дженифър използва дермаролер, с който подържа добрата си визия. По своята същност той представлява цилиндър с дръжка, по който има множество малки, фини и остри иглички от медицинска стомана. Когато ролерът се движи по повърхността на кожата се получават стотици микроскопични убождания. Идеята е да накараме кожата да регенерира, което е свързано с произвеждането на нови и здрави колагенови влакна, подобрява се метаболизмът и кръвоснабдяването, т.е  цялостно ревитализиране. От скоро клиника Дерма Вита разполага с най-новата апаратура за радиочестотен микронидълинг – VIVACE. Апарата е най-модерната техника за иглена терапия и е по-добрата алтернатива на дермаролера. Комбинира положителния ефект на микронидълинга с радиочестота и LED светлина.С всяка следваща процедура кожата става по-гладка, по-здрава и с по-младежки вид. Използва се за белези от акне, стрии, хирургични белези, за възстановяване на фотоувредена кожа и за подмладяване. VIVACE нехирургично контурира лицето, шията и тялото, стимулира производството на колаген и еластин, намалява фините линии и бръчки и стяга кожата.

Филърите на Кристи Бринкли

Американската актриса и модел Кристи Бринкли е сред звездите, които не са почитатели на естетичните корекции. До момента тя се е възползвала от филъри, в много малки дози, и лазерни процедури, който тя нарича „чудотворни”. В процеса на стареене се губи равновесието между кожа, мастна, мускулна тъкан и кости и прогресивно настъпват промени в техния състав, обем, форма и разположение. Тук на помощ идват филърите, които запълват изгубения обем. Аблативните лазери се прилагат за лазерен пилинг или лазерен рисърфисинг. При тази процедура слой по слой се премахва целият горен слой на кожата. По този начин се активира производството на нов и здрав колаген в дермата, което води до изглаждане на кожата на повърхността, свиване на порите, заличаване на фини и по-дълбоки бръчки, както и на белези от акне.

Открийте тези и много други звездни процедури в Дерма Вита!

*Материалът е публикуван в сп.LOVEstyle

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *