5 топ процедури за подмладяване на зоната около очите

Picture5

Кожата в зоната около очите е много тънка, всъщност там кожата е най-тънка. С годините, влиянието на околната среда, както и примигването допринасят за „износването” ѝ, което придава на погледа състаред вид. Генетика също играе важна роля за ранната поява на бръчки. Често пациенти с екзема, забелязват рано признаци на стареене в зоната около очите, поради хроничното възпаление и сухота. Друга причина е, че пропускаме слънцезащитата в околочната зона. Независимо от причините, бръчките около очите повлияват отрицателно на цялостното ни излъчване и външен вид.

5-те топ процедури, препоръчани от дерматолозите са:

1. Botox  

Ботулиновият токсин се използва за намаляване на фините линии и бръчки чрез релаксиране на подлежащите мускули. Най-добре от токсина се повлияват бръчките около очите (пачи крак).

2. Филъри 

В процеса на стареене се губи равновесието между кожа, мастна, мускулна тъкан и кости и прогресивно настъпват промени в техния състав, обем, форма и разположение. Филърите възстановяват загубения обем, хидратират зоната и по този начин премахват нежеланите бръчки.

3. Exilis за лице 

Обновяването на кожата с Exilis представлява високотехнологична медицинска процедура, която повлиява процесите на стареене на кожата, чрез стартиране на процес на реорганизация на съществуващите колагенни влакна и стимулиране на дермалните фибробласти към производство на нов колаген.

4. IPL Фотоподмладяване 

Повлиява на структурните промени в епидермиса и дермата: Заличава фините бръчки и подобрява плътността и здравината на кожата.

5. Plasmage 

  PlasmAge е уред генериращ плазмен заряд, които въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. Използва се за неоперативна блефаропластика – лифтира и отстранява на излишната кожа на клепача.

Степента на изтъняване на кожата е определящ фактор при избора на лечение. За да изберете подходящата за вас терапия се консултирайте с опитен дерматолог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *