3 опастости и 3 решения, затова как да останем във форма по време на празниците?

jena-dieta-otslabvane-figura-koleda-212712-500x0

Идват празници, красиво, топло и прекрасно време, прекарано вкъщи със семейството, край елхата. Навън вали сняг, а ние сме обули топлите чорапи на еленчета и реклаксираме в спокойна домашна атмосфера. Всичко звучи като в Коледен филм. Да, хубаво е, но къде се крие опасността за нашата добра форма?

  1. Мързелуване – приятно е по цял ден да не правим нищо, с чаша горещ шоколад и книга в ръка, но ето това е първата опасност. Затова, не забравяйте да се движите! Скачайте на въже, изкачвайте стълбите, разхождайте се. Достатъчно ще бъде, дори и когато фитнес залите са затворени.
  2. Безсънни нощи. Коледните и Новогодишни празници са време за партита и приятно изкарване с приятели. Ето и втората опасност – недостатъчно сън. Но пък лесно ще го преодолеете, защото на следващия ден не сте на работа, затова – поспете си добре!
  3. Преяждане. Празници, обилна храна, обяд с роднините, вечеря с приятели, ядене, ядене, ядене… Няма нищо лошо в хубавата храна и в това човек да се храни. Но запомнете – не яжте като за последно! Хапвайте често и по малко. Така ще се чувствате добре, без тежест и болки в корема и най-важното – ще запазите добрата си форма по време на така изкушаващите Коледни угощения.

Ако все пак се отпуснете повече и качите някое друго излишно килце отгоре, помнете че ние от Дерма Вита, винаги сме на среща за решаване на досадните проблеми и поддържане на вашия добър външен вид!

Елате при нас и си направете InBody тест.  Чрез него може да прецените моментното си състояние и да предприемете действия.  InBody е машина от ново поколение, която прави цялостна оценка на моментното състояние на параметрите в тялото.

С Vanquish ще стопим мазнините, дори в най-проблемните области – корема и паласките!

С Acoustic Waves ще премахнем целулита!

А с козметични и иновативни процедури пък ще ви разкрасим и върнем младежкия вид на кожата!

Дерма Вита се грижи вече 15 години за вашата естествена красота!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *