Новости и странични ефекти на Vicross технологията – Voluma, Volift, Volbella

Collage

На провелото се обучение на тренерите на Allergan, на 29.05. в София, присъстваха тренери от всички страни. Между тях беше и д-р Катя Паскова, която споделя за новостите в областта на естестичната дерматология, представени на събитието.

Д-р Паскова, каква беше темата на последното обучение на Allergan?

Темата на обучението беше „Новости и странични ефекти на Vicross технологията – Voluma, Volift, Volbella“, а лектор бе известния д-р Koenraad De Boulle от Белгия, който е консултант и съветник на различни дерматологични и козметични компании в САЩ, Европа, Близкия изток и Азия. От 1986 има своя дерматологична клиника в Белгия, повече от 60 научни публикации в областта на дерматологията, води лекции на Allergan за колеги в областта по целия свят и мн.др.

Какво ново представи д-р Boulle на това обучение?

На провелото се събитие д-р Boulle представи последната модна тенденция, а именно Texas look или още т.нар. Kardashian look. В момента света масово подражава и иска да прилича на семейство Kardashian, което въведе нова линия и в естестетичната дерматология. Ефектът на по-квадратното лице, може да се постигне с Vicross технологията, за която говори д-р Boulle.

Posts-Preview-Sleek-Contouring-Kit

Какво друго сподели д-р Boulle?

В своята лекция д-р Boulle обясни още, че асиметрията не е красива. Трябва да се търси симетрията, в която се крие истинската красота на лицето. А тя може да се постигне лесно с Vicross филърите – импланти.

И накрая в заключение д-р Boulle заяви, че неестествено големите и плътни устни вече не са модерни! И подчерта отново, че красотата е в симетрията на лицето!

Има ли странични ефекти този метод?

Като всяко хубаво нещо и този метод крие някои странични ефекти, които най-често са предизвикани от:

  1. Неправилно инжектирани филъри
  2. Некачествени продукти
  3. Недостатъчен опит на лекаря

Затова и винаги съветвам всички, които желаят, да си направят естестична интервенция, първо добре да проучат възможностите и уменията на лекаря, на който да се доверят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *