Изгодно, бързо и ефективно обновяване на кожата

пилинг

Химичните пилинги са най-популярната козметична терапия в края на 90-те и началото на 2000-та година, като дори изпреварват ботокса.

Кой би могъл да забрави прочутата сцена от „Секса и града”, където Саманта скрива следхимичната си коричка в шапка с пелерина, която прилича на защитна пчеларска шапка с було?  /вижте сцената във видеото/

Въпреки че, времето се е променило, химичните пилинги са все още златен стандарт в анти-ейдж грижата. Те имат способността ефективно да третират увредената от слънцето, старееща кожа, както и акнето и белези от акне. Днешните формулировки са подобрени и много по-усъвършенствани, което позволява на пациентите да направят пилинг и веднага да се върнат към ежедневието си, без да се налага да се крият у дома с дни и да носят пчеларска шапка.

Основните ключови ползи, свързани с химичния пилинг са :

  • Гладка и сияйна текстура на кожата
  • Премахване на пигментни петна и акне белези
  • Успокоява акнето
  • Намалява фините линии и бръчки

Пилингът позволява грижата за вашата кожа да работи по-добре чрез премахване на мъртвата повърхностна кожа, която в противен случай би могла да блокира абсорбцията на бялата козметика. Пилингът е задължителен в менюто за пдобряване състоянието на кожата.

Защо пилинг?

 Ако и вие търсите начин да придадете на вашата кожа блясък без дълго възстановяване у дома, тогава серия от леки до умерени химични пилинги са вашето решение.

Пилинг терапията е достъпен и ефективен начин за справяне с увредената и застаряваща кожа. Идеална е за избелване на пигментни петна и освежаване на кожата, както и за изглаждане и омекотяване на текстурата. Пилингът е подходящ е за всяка възраст от тийнеджъри до над 50 годишни.

Пилигите за различни по вид и сила на действие. При подбиране на подходящият за вас химичен пилинг и провеждане на цялостната терапия ще се изненадате от резултатите. А най-хубавото е, че пилингът е изгодна процедура, която няма се отрази значително на бюджета ви. Инвестицията си заслужава. Не забравяйте,че зимата е идеалният сезон за пилинг /лятото няма да може да се възползвате/.

Опитайте пилинг терапия съобразена с вашите индивидуални нужди в клиника Дерма Вита!

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *