Защо ръцете се нуждаят от филъри?

Филъри за ръце. Какво е необходимо да знаем за тях?

Защо ръцете се нуждаят от филъри?

С възрастта губим обем на кожата. Това е очевидно на лицето, когато мазнините на бузите изчезнат, което води до отпускане, създаващо появата и на бръчки. На ръцете загубата на обем личи най-много. Кожата изтънява, което прави кръвоносните съдове и костите по-видми.  Затова казват,че ръцете винаги издават възрастта. Дермалните пълнители се използват за възстановяване на този обем и за възвръщане на младежкия вид.

Как протича терапията с филъри на ръцете?

Терапията за ръце протича точно както терапията за лице. Зоната се обезболява с крем за около 15 минути. За инжектиране на филъра в кожата се използва малка игла, след което леко се масажира зоната, за равномерно разпределение на филъра.

Видове филъри за ръце:

     1.Radiesse

Radiesse® е дермален попълнител за възстановяване на обема, оформяне на контура и повдигане в различни зони. Той е напълно биосъвместим! Основната му съствака – калциев хидроксиапатит, е субстанция, която естествено се открива в тялото. С времето продукта постепенно се разгражда и се елиминира от организма по естествен път. Ефектът е мигновен и обикновено трае до 1-2 години. Процедурата има допълнителна полза от стимулирането на нов колаген, което може да помогне да се намали количеството пълнител, който ви е необходим за последващи терапии.

  1. Juvéderm Volite®

Volite е иновативно инжектиране, предназначено да подобри качеството на кожата до 9 месеца. Това е дермален пълнител, на базата на хиалуронова киселина (HA). Volite® се инжектира в средните слоеве на дермата, за да се подхрани зоната отвътре навън. Подходящ е за всички възрасти и видове кожа. Хидратира, поради високата способност за свързване с водата и благодарение на своята VYCROSS® технология. Увеличава еластичността и стимулира производството на колаген. Омекотява кожата на ръцете, изглажда, хидратира и освежава.

  1. Juvéderm VOLIFT®

Juvéderm VOLIFT®  не е обикновен филър. Това е усъвършенствана технология за инжектиране, която е изключително дълготрайна, като резултатите обикновено траят до 15 месеца. VOLIFT® е приспособим продукт, който може да се използва за подмладяване на зоните на ръцете чрез възстановяване на обема.

Кога ще видя резултатите?

Резултата е видим веднага след терапията.

Какво трябва да направя след терапията?

След поставянето на филър избягвайте излагането на топлина, консумацията на алкохол и физическите упражнения за 24 часа. Внимателно масажирайте зоните за няколко минути на ден, през първите пет дни. Това ще спомогне за изглаждане на дермалния пълнител (но няма да го разгради). Можете да нанесете овлажнител върху зоната. Възможно е подуване в третираната зона, което ще отмине след 1 до 10 дни.

Вище също : Издават ли ръцете вашата възраст?

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *