Топ 5 тенденции в медицинската естетика за 2017 година

butt

# 1         Секси тялото винаги ще е на мода

През 2017г. новите и подобрени нехирургични методи за намаляване на мазнините, са аболютен хит. Иновациите в естетичната медицина позволяват да стопите мазнините и едновремнно с това да стегнете мускулите с помощта на високоинтензивната магнитна терапия – за мечтаното бразилско дупе, радиочестотна терапия с апарат Exilis – за намаляване на обиколката и стягане на отпусната кожа и Vanquish – базиран на фокусирана радиочестота с най-големия до момента накрайник – идеален за сдобиване с плосък корем и секси бедра. Макар и да няма заместител на правилното хранене и упражнения, тези технологии предлагат отлични резултати за упоритите мастни области като коремната област, бедрата и дупето.

KybellaWoman1ManBA

#2          НОВО – премахване на двойната брадичка

Най-новият продукт на Allergan с дезоксихолева киселина за стопяване на двойната брадичка е „чудото” на 2017г. Синтезираната дезоксихолева киселина е вид жлъчна киселина, която се произвежда от черния дроб. Нейната роля е да разлага мастните компоненти на храната. Най-новото откритие на учените е, че тази киселина успешно топи мазнините в двойната брадичка. „Чудото” на този продукт е в това,че след като мастните клетки биват разрушени те не могат да съхраняват или натрупват мазнини отново.  Така че, веднъж постигнете ли желания резултат последващо лечение не се налага!

1_fcc607c9387f8d65f5dec0974262042d

#3        Технолиите на помощ

Antera е нова и изключително революционна камера, която дава възможност да се прави точен анализ на кожата и оценка след провеждане на различни видове терапии. Благодарение на вградената оптична технология, кожата се наблюдава 2- и 3-измерно, прави се мултиспектрален анализ на епидермиса и дермата. Само с едно бързо сканиране е възможно да се визуализира къде има неравности по кожата, колко дълбоки са бръчките и колко фотоувредена е кожата. По този начин, преди да се предприемат процедури, може да се прави предварително регистриране на състоянието на кожата и да се проследява в хода на терапиите.

03.04-PRP440-275

#4        Терапията на звездите

PRP /плазмотерапията/ с голяма популярност

Богатата на тромбоцити плазма се сдоби с голяма популярност след като стана известно, че  редица световноизвестни личности се възползват от нея. Плазмотерапията протича в няколко стъпки. В специални епруветки се изтегля определено количество кръв (средно 8 мл) от пациента. След това епруветката се центрофугира при определени параметри, за да се отделят полезните от ненужните съставки. Полученият материал се инжектира в средния или по-дълбок слой на кожата в съответната област. PRP оказва своя ефект на клетъчно ниво, като с помощта на растежните фактори се постига биостимулация на всички клетки. Повлиява множество проблеми и несъвършенства – от фини линии и бръчки, през белези от акне, розацея и косопад.

shutterstock_103073507

#5          Мъжете и естетичната медицина

Тъй като все повече пациенти се чувстват комфортно не само с ползването на естетични медицински услуги като Botox, дермални пълнители и подмладяване на кожата с лазер или IPL, но също и да говорят за тези услуги със своите приятели и в социалните медии така разбираме, че пазарният дял за мъжете възползващи се от естетични процедури дръско се е покачил. Все повече мъже на високи и ръководни позиции се възползват от естетични процедури за забавяне процеса на стареене на кожата. През 2017г. грижата за младата и здрава кожа е приоритет и на двата пола.

 

За въпроси и допълнителна информация, може да се свържете с нас на тел.: 0884 94 95 81; 02 / 962 25 33 (44)

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *