Терапия със светлина. LED леглото Chromospace!

image-ebcc245ee8d8cff91e5bede97d9b881f74367f731f5b1b0691d1ed53b70d982d-V

Фототерапия, докато лежите! LED легло подмладява кожата по цялото тяло, бори се с косопад, намалява стреса и активизира всички жизнени процеси в човешкия организъм. Любима терапия във Франция, където е и родината на леглото.

През 60- те години на миналия век проучвания на НАСА доказват ефикасността на светлината с определена дължина на вълната, повлияваща възстановителните процеси на кожата и възможността за третиране на различни кожни състояния. Все повече хората се обръщат към алтернативни и нови методи за подмладяване, които са неинвазивни, а ефектът им е доказан. Освен това, тези терапии са в пъти по-евтини, без болка и възстановителен период! Фотомедицината набира все по-голяма скорост и доказва, че фототерапията е лечебна.

Светлината с определена дължина на вълната предизвиква фотобиостимулация на  всички клетки на кожата. Тя достига до митохондриите в клетките, които трансформират светлината в енергия  – АТФ (аденозинтрифосфат). На всяка дължина на вълната съответства определен активен цвят, който има специфично въздействие върху клетките – синя (465nm), зелена (522nm), жълта (595nm) , червена (645nm) и инфрачервена светлина (855nm).

Chromospace е легло –  генератор на LED светлина с 5 активни цвята (дължини на вълната) с различно благотворно влияние не само върху клетките на кожата, но и на целия организъм.

Тази „баня от светлина“ има благотворно действие върху редица проблеми!

Подмладяване с Cromospace. Кожата ни има способността да абсорбира светлина с определена дължина на вълната и да я използва като източник на енергия и стимулиране на клетъчната регенерация.

Червената светлина (645nm) има възможността да преобърне и контролира видимите признаци на стареене и да ни позволи да изглеждаме с години по-млади без инвазивни хирургически намеси. Драстично стягане на кожата, изглаждане на видимите бръчици, намаляване на порите може да се постигне с този напълно безопасен метод.

С напредване на годините количеството на колаген и еластин намалява, намаляват и енергийните запаси на клетките, кожата старее. На тези два фронта работи LED светлината.

Доскоро анти-ейдж процедурите се прилагаха само на кожата на лицето, пренебрегвайки факта, че кожата ни покрива всяка частица от тялото ни.

Лечение на косопад. Косата губи своята плътност, тонус, косъмът изтънява и косата оредява. Загуба на повече от 100 косъма дневно се нарича косопад. Фототерапията с LED светлина има за цел да намали или да спре опадането на косата, като стимулира космените фоликули.

LED светлината подобрява микроциркулацията и достъпа на кислород, повишава енергийната продукция, съживява метаболизма на космения фоликул. Терапията продължава средно 20 минути. Скалпът е под директното въздействие на LED светлината, излъчвана от панелите.

За оптимизиране на резултатите фотобиостимулацията може да бъде съчетана с мезотерапия, плазмотерапия или дермапен.

Активация на всички жизнени процеси – анти-стрес, тонизиране, детокс, лечение на болки и травми.

Облекчава ставни болкии травми. Използването на инфрачервена светлина прониква в най-голяма степен в нашето тяло. Има силен аналгетичен и противовъзпалителен ефект. Облекчава ставномускулни болки. Подобрява циркулацията на кръвта  и засилва имунния отговор.

Анти-стрес. Леглото Chromosapce има анти – меланхоличен ефект. Намалява   нервното  напрежение като подобрява невротрансмисията и действа благотворно върху съня. Терапията със светлина въздейства и на имунната и лимфната система, подпомага детоксикиращите процеси в организма. Повишава мускулния тонус и е подходящ при страдащи от хронична умора.

За какво още помага Cromospace?

LED терапията може да бъде приложена самостоятелно или в комбинация с други терапевтични процедури – пилинг, лазер, дермопен и пр.

Chromospace повлиява още: стрии, акне, червенини, екземи, целулит, белези, херпеси.

image-ba0e888672adc920293f2c704a812ad90880f65bf504386831d41d28dcc461e5-V

 

Коментар (1)

  1. Каменов

    След колко процедури се вижда резултат при косопад?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *