Рисковете от евтините филъри

Дермалните пълнители стават все по-популярни, като жените от всички възрасти нетърпеливо се подлагат на процедури в непроверени клиники, възползвайки се от съмнително евтини лечения. Филърите са безопасни само когато са висококачествени, съобразени с вашето индивидуално състояние и са приложени от опитни дерматолози, преминали необходимите обучения.

Материалът на saveface.co.uk  разказва истоията на пострадала пациентка, която се е подложила на процедура с филър за уголямяване на устни.

Джейн се подлага на процедурата по време на почивка, където примамлива реклама я отвежда в непроверена клиника. Няколко дни по късно усеща болка и подуване в устните, но лекарят я уверева,че това е нормално.

При втора консултация с друг лекар, става ясно,че устните на Джейн са в ранен стадии на исхемия, което означава, че кръвта не е в състояние да достигне до устните ѝ и развива некроза или смърт на телесна тъкан.

lips-express-2

За щастие, бързата реакция на лекарите успява да спаси устните на Джейн. Тя е подложена на няколко сесии на хипербарна кислородна терапия, разтварящ агент, използван по много специфичен начин и лечение със стероиди.

lips-express-5

Снимка след терапията

Затова ние от Дерма Вита ви съветваме винаги да се доверявате на лекари с доказан опит и знания, които ще подходят професионално към вашите нужди, ще ги съобразят със здравословното ви състояние и ще намерят индивудиален подход към всеки един от вас. Важно е да знаете,че поставяне на филъри за устни се извършва само от дермалози и пластични хирурзи, а не от стоматолози. Посещавайте само проверени, доказани клиники и се интересувайте от качеството на продукта, който ще ви бъде поставен, това ви гарантира безопасен резултат на който да се радвате дълго.

 

*Текст и снимки : www.saveface.co.uk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *