Революционна подмладяваща машина у нас – Ultraformer!

UI_blue_130405

Ultraformer – високочестотен фокусиран ултразвук (HIFU). Няма технология до момента, достигала на такава дълбочина и съответно предизивквала толкова силно изразено колагеново обновяване и стягане на кожата.

Kъде е тайната на магическото действие?

Стареенето засяга всички слоеве на кожата, но не само нея, а и подлежащите и структури – мастни депа, мускули, кости. Голяма част от бръчките на лицето се дължат именно на активността на мимическите ни мускули. Чрез тяхното съкращаване кожа се придърпва на определени места и така се променя изражението на лицето. Едновременно с това твърде разнообразните мимики и честото им повтаряне през годините са предпоставка за разтягане на кожата и появата на гънки и бръчки. Ultraformer  засяга тези несъвършенства на времето в изключителна дълбочина, поради което ефектът е мигновен. Никоя друга апаратура досега не е стигала ниво на третиране, за което се борят и пластичните хирурзи.

Високочестотният ултразвук води  до стягане и повдигане на кожата, заедно с мускулите на лицето и шията. Загряването, което ултразвукът причинява на мускулите и кожата е последвано от колагенообразуване на различни нива. Апаратът притежава 3 накрайника, които дават възможност в рамките на една процедура да се постигне многопластово въздействие.  Крайниците  работят на различна дълбочина – 1.5, 3 и 4.5мм, като се атакуват горната част на дермата, дълбока дерма и мастните депа, мускулно-апоневротична система. Високата честота на ултразвуковото въздействие води до загряване от порядъка на 65°-75° C, което стимулира регенерация на колагенова тъкан. „Термичната травма” е  дозирана и тя дава началото на цялостното колагеново обновяване и възстановяване.

При все, че става дума за загряване на такава дълбочина, процедурата съвсем не може да се определи като болезнена. Другото уникално предимство е, че макар и да се доближава до оперативния лифтинг, високочестотната ултразвукова терапия  буквално представлява процедура в обедната почивка, като сама по себе си е безопасна и без дълъг възстановителен период. Въпреки, че причинява значително загряване на структурите непосредствено под кожата, повърхността остава пощадена и след такава hIgh-tech процедура може спокойно да довършите задачите си за деня.

Ефектът се вижда непосредствено след самата процедура. Истинските и трайни резултати се развиват още повече през следващите 2-3 месеца. Ultraformer е подходящ за мъже и жени на възраст 35 – 60 години, които биха искали да получат видимо подмладяване и най-вече стягане на кожата без рисковете, които носи оперативната интервенция.

classys_002

Коментари (66)

 1. Мариана Панова

  Здравейте!
  Интересувам се как би повлияла тази процедура на зъбни импланти. И втори въпрос, как става записването и каква е цената на една процедура ?
  Поздрави !
  Мариана Панова

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте, Мариана
   Процедурата не влияе на зъбните импланти, по време на терапията се поставят специални предпазители. Цената е между 1000 и 1900лв. Бихте могли да запишете час на тел. 02 / 962 25 33(44); 0884 94 95 81.
   Поздрави!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте Мариана.

   При наличие на зъбни импланти се слагат специални предпазни марли, за да бъдат изолирани и процедурата да протече по най-комфортния начин.
   Можете да запишете час на телефони 0884949581 и 02/9 62 25 33 (44)

   Поздрави
   Д-р Паскова

 2. Лазаринка Вълкова

  Здравейте,
  Интересува ме цената на процедурата и как става записването

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Цената е между 1000 и 1900лв. Бихте могли да запишете час на тел. 02 / 962 25 33(44); 0884 94 95 81.
   Поздрави,

 3. Ели Атанасова

  Здравейте!
  Интересува ме каква е цената : на шия и лице?
  Гледах Ви, в предаването „На Кафе“ , при Гала и останах доста впечатлена.
  Благодаря

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте, Ели
   Радваме се, че сте били наш зрител! Цената е между 1000 и 1900лв.
   Поздрави!

 4. Галя

  Каква е цената на процедурата?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Цената на процедурата е между 1000 и 1900лв., в зависимост от индивидуалния процес на стареене на кожата напациента.
   Поздрави!

 5. Стефани Георгиева

  Каква е цената на процедурата?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Цената на процедурата е в диапазона 1000-1900лв.
   Поздрави!

   • Симона

    Здравейте!
    Интересува ме на какъв интервал от време се повтаря процедурата?

    • Д-р Катя Паскова

     Здравейте,
     Ако е необходима втора процедура, то тя се прави след 3 месеца. Ако искате да удължите подмладяващия процес с Ултраформър бихте могли да се подложите отново на процедурата след 2 години.
     Поздрави!

 6. Kristina

  Kolko vreme sled procedurata ,moga da si sloja
  A ako imam predi tova botox ,prechi li na proceduratata ?
  Blagodaria

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   След 20-ина дни бихте могли да си поставите ботулинов токсин. Ако преди процедурата сте слагали е необходимо да изчакате също толкова време.
   Поздрави!

 7. Ели Георгиева

  Гледах по телевизията и съм възхитена от професионализма на д–р Лекова. Напълно бих й се доверила и питането ми е: Колко струва брадичка и шия?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Благодарим за милите думи! Цената варира в зависимост от използваните импулси. Заповядайте на безплатна консултация за Ултраформър, където ще можем да ви кажем по-конкретни цени!
   Поздрави!

 8. Нели

  Здравейте!Интересува ме дали процедурата има противопоказания за пациенти с онкологични заболявания(макар и в ремисия).Благодаря!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Тъй като Ултраформър работи на по-дълбоки нива се определя като дълбокоинвазивен. В този ред на мисли не го препоръчваме за вас.
   С пожелания за всичко най-добро!

 9. Кristina Dimitrova

  Здравейте,цената е в доста широк диапазон,почти двоен.От какво зависи и как точно се формира?За мен 900 лв.имат значение.

  Поздрави

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Цената варира в зависимост от процеса на стареене на кожата. Ако някои области са по-слабо засегнати те се обработват с по-малко импулси, което намалява цената. Имаме безплатни консултации за Ултраформър – заповядайте!
   Поздрави!

 10. galabina ivanova

  Za kolko vreme sled procedurata se zapazvat postignatite rezultati?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Истинските резултати се разгръщат след 2 месеца от процедурата. Резултатът трае над 2 години, като здравословният начин на живот на пациента и грижата към кожата може да го удължи!
   Поздрави!

 11. Живка Божидарова

  Здравейте,
  Коро ми поставиха ботокс и филъри. Това проблем ли е, за да мога да си направя при вас процедура сUltraformer?
  Поздрави!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Трябва да изчакате 20-ина дни, след което може да направите процедурта Ултраформър.
   Поздрави!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Ако е необходима втора процедура с Ултраформър, то тя може да се повтори след 3 месеца.
   Поздрави!

 12. Боряна

  Здравейте, искам да Ви попитам, тъй като съм с доста тънка кожа на лицето има ли опасност от повърностно изгаряне на кожата.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Повърхността на кожата е абсолютно пощадена, това е селективно ултразвуково загряване. Няма опастност, както при лазерното третиране.
   Поздрави!

 13. ЮлиянаБагдатиян

  Какво е за предпочитане:мезо конци или ултраформър? Благодаря

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Резултатите от двете процедури не са сравними – още повече, че с Ултраформър повърхността на кожата не се травмира. Въздействието е достта по-дълбоко, сравнимо с нивата, за които се борят пластичните хирурзи при лифтингите. Именно на това залагаме ние.
   Поздрави!

 14. Деси Николова

  Здравейте ,все още ли имате безплатни консултации за Ultraformer?Благодаря.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Цената за прегледа се приспада от процедурата с Ултраформър – в този случай консултацията е безплатна!
   Поздрави!

 15. М.Никова

  Има ли някакъв риск, т. е. възможно ли е изгаряне или нещо подобно? Защото съм с изключително чувствителна кожа, при леко докосване се зачервява, а и досега никога не съм се подлагала на някакви процедури. Точно заради тази кожа не смея да отида на козметик.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Въздействието на Ултраформър работи на принципа на фокусиран ултразвук, при което повърхността на кожата е абсолютно пощадена. Въпреки това процедурата се извършва от лекар, който следи какво се случва с пациента по време на терапията.
   Поздрави!

 16. Десислава Николова

  Може ли процедурата да се прилага ,когато се поставени линейни мезоконци?Благодаря.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Процедурата Ултраформър може да се направи едва след 6 месеца от поставянето на мезоконци.
   Поздрави!

 17. Биляна

  Здравейте д-р Паскова, на 31 години съм и желая да си напарвя някаква процедура за избистряне тена на лицето както и постигане на лифтинг ефект. Кожата ми според мое собствено мнение е типична за възраста ми, нямам бръчки, но забелязвам леко отпускане около устата и бузките след като родих преди 2 години. Искам да си запиша час при Вас за перглед и процедура.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   За вашата възраст е подходящо да правите леки пилинги, хидратации, радиочестотен лифтинг. Ще се радваме да ви видим в клиниката. Час може да запишите на тел.02 / 962 25 33(44).
   Поздрави!

 18. Galina

  Здравей те..
  Аз сам едва на 23 но лицето ми от известно време започна много да изсахва и се чудя вече какво да го правя… Четох ви препоръките за процедурата и останах много добре изненадана…. Има ли значение възрастовата граница за тази процедура…

 19. Galina

  Здравей те..
  Аз сам едва на 23 но лицето ми от известно време започна много да изстъхваи се чудя вече какво да го правя… Четох ви препоръките за процедурата и останах много добре изненадана…. Има ли значение възрастовата граница за тази процедура…

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте, Галина
   Процедурата Ултраформър не е подходяща за възрастта ви. Препоръчваме за проблема ви подхранващи и хидратиращи козметични процедури, за да се предотврати сухата кожа на лицето. Съветваме ви да нанасяте и хидратиращо кремче за лице в студените месеци.
   Поздрави!

 20. Табакова

  Здравейте,д-р Паскова! Искам да знам имате ли в Бургас център за тези процедури с ултраформър.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Процедурата Ултраформър се извършва в клиниката ни в София.
   Поздрави!

 21. Galina

  Да разбирам ви и ви благодаря …. а коя процедура бих те ми предложели …. Тай като съм в Англия и април ще си идвам и да знам да си запазя час при вас .. Благодаря ви

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Позвънете в клиниката април месец, колегите ще ви препоръчат най-актуалните козметични процедури за сезона.
   Поздрави!

 22. Павлина Димитрова

  Здравейте!Интересува ме това ли е така наречения термаж,за повдигане на лицевия контур?

 23. Анна

  здравейте д-р Паскова,
  Моля дайте по-изчерпателна информация относно противопоказанията на тази процедура.
  поздрави!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте Анна,

   Противопоказанията са нови зъбни импланти, наличие на възпаления.
   Тъй като процедурата е подходяща за пациенти с отупснатост на долната част на лицето, е добре да бъдат коментирани на място в клиника Дерма Вита.

   Поздрави

 24. Пламена

  Здравейте,
  Бих искала да попитам – как се повлиява тази процедура на белези, петна и разширени пори? И когато човек има проблемна кожа, а проблемите са от различни естество колко и какви процедури и лазери ще са му необходими, за изчистване на проблемните зони и видими резултати? Като се започне от червенините, петната и белезите от акне, и разширените пори и се приключи с отпусната кожа и бръчици…

  • Д-р Катя Паскова

   Ултраформър е процедура, която има за цел стягане и лифтинг на кожата и няма отношение към петна, белези и разширени пори. За проблемите, които ви интересуват има решение с други лазери, но процедурите се правят късна есен – зима. Точният брой на процедурите няма как да се определи, защото зависи как ще реагира кожата ви. Видим резултат може да има още след първа процедура или малко по- късно.
   Би било добре да си запишете час за преглед, за да се направи програма на всичко, от което имате нужда, както и да определим последователността на различните лазери.

   Поздрави,
   д-р Паскова

 25. Мария

  Здравейте,
  На 57 години съм и имам много суха и алергична кожа, включително и слънчева алергия,
  Не понасям никаква козметика и вече имам отпусната кожа около устата и брадичката и не дълбоки бръчки на същите места.
  Противопоказна ли е процедурата за алергична кожа ? Колко процедури ще са необходими
  и в какъв период от време? От Бургас съм и бих се радвала да разбера с какво време трябва да разполагам, в случай , че съм подходяща за процедурата.
  Предварително благодаря.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте.

   Процедурата Ултраформър е подходяща за вас, няма проблем да я направите, когато прецените

   Поздрави

 26. Петя

  Здравейте,
  на 48 г. съм , след отслабване бръчките на лицето ми се задълбочиха.
  Имам изразени по горната част на скулите, назолабиалите гънки по дълбоки
  и като цяло кожата на лицето ми се отпусна. Въпроса. ми е, дали тази процедура би била най подходяща за мен и след консултация, кога най рано може да се извърши.
  Не съм от София.
  Благодаря предварително за отговора.

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,

   Ultraformer е подходяща за Вас процедура. Ако имате намерение да отслабвате още обаче Ви съветвам първо да го направите и после да направим процеурата.

   Поздрави,

   Д-р Паскова

 27. Силвия Генова

  Здравейте,

  Как Ultraformer стимулира обазуването на колаген при жени в менопауза?

  Предварително благодаря за отговора.

  Поздрави,
  Силвия

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте

   Ултраформър стимулира синтеза на нов колаген, чрез топлината създадена от ултразвука в голямата дълбочина на проникване. Това води до значително стягане на кожата.

   Поздрави
   Д-р Паскова

 28. Наталия

  Може ли да се направи процедурата ако имам бенка на шия? Колко време трае самата процедура?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте

   Процедурата трае около 30-40 минути,но преди самата процедура се поставя локална анестезия под формата на крем, за да няма дискомфорт.
   Няма проблем наличието на бенка.

   Поздрави
   Д-р Паскова

 29. Мария

  Здравейте!
  На 40 години съм имам птоза и на двата клепача и отпускане на мускулите в областта на челото! Наблюдава ли се отваряне на отпуснати клепачи и чело?
  Подходяща ли е за отпуснат корем след раждане?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте.
   Процедурата Ултраформър се прави на лице.
   За тялото предпоръчителни са Vanquish и екзилис тяло.
   Относно зоната на челото е хубаво да се види, за да се препоръчат точните процедури.
   Най-добре е да се видим на една консултация

   Поздрави
   Д-р Паскова

 30. Таня

  Здрвейте,подходяща ли е процедурата Ултраформър за отпуснат корем след раждане?

  • Д-р Катя Паскова

   Да, процедурата е подходяща за отпуснат корем след раждане. Хубаво е дайдете на консултация в клиниката, за да Ви видим и да преценим на място

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте Таня

   В момента провеждаме кампания за безплатни прегледи за тяло с подарък ин боди тест.
   Заповядайте в клиниката, за да могат колегите, които работят с апаратите за тяло да ви видят и съответно да преценят кой апарат би бил най-подходящ за индивидуалните ви нужди.

   Поздрави
   Д-р Паскова

 31. Теди П.

  За съжаление не виждам никаква промяна дори и след 6 месеца.
  Добър Pro и висока цена!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте Теди

   В „Дерма Вита“ ли сте прилагали тази процедура, тъй като към момента не сме имали пациенти без резултат?

   Поздрави
   Дерма Вита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *