Процедури, които си струват всеки лев!

Инвестицията в красота, подобно на инвестицията в облекло, е свързана с добър бюджет

ГЛАДКА КОЖА, БЕЗ КОСМИ.

За тези от вас, които търсят начин за премахване на нежелано окосмяване, лазерната епилация спестява време, пари и наболи косъмчета, които боцкат. Новите лазери са по-мощни, по-безболезнени и с по-добри резултати, констатират дерматолозите. Лазера достига до 200 косъма за половин секунда. Всеки косъм абсорбира лазерен лъч, които унищожава фоликула му и спира растежа. Терапията не е за всеки, обаче. Лазерният лъч не може да достигне фоликула на косъм, който няма пигмент. Такива са белите, руси или червеникави косми. Ако се използва неподходящ за вас лазер има риск от хиперпигментация, така че се уверете, че посещавате професионална клиника с опит в лазерните процедури и добре обучен персонал.

В САЩ цените за процедура варират от 700$ за крака, за единична процедура, а мишници и бикини стуват 200$ всяка. В България лазерните процедури са далеч по-достъпни. И, ако сметнете месечно каква сума заделяте за кола маска, определено лазера ще бъде по-изгодния варянт. Времето което отделяте за терапия ще е относително същото като за кола маска, но следваща процедура за крака и ръце ще направите след 2-3 месеца, а за интимна зона и мишници след около 40-50 дни. Намаляване на окосмяването ще видите още след първата процедура. Така че, без съмнение лазерното обезкосмяване е една от най-изгодните инвестиции.

УБИЙ МАЗНИНИТЕ.

Замразяването на мазнините /криолиполиза/ може да намали обиколката с до 2,5 см., в областта на корема, паласките, гърбът и бедрата, без престой и нито един от страничните ефекти на липосукцията. Резултатите са трайни, не се налага упойка и можете да се върнете към ежедневието си веднага, споделят естетичните дерматолози. Криолиполизата може да намали мазнините с 25% в третираната зона, като подходящ пациент е този, който има мастни натрупвания, които не се повлияват от хрантелен режим и спорт. Терапията протича, като накрайникът на апарата засмуква чрез вакуум  проблемната зона, като замразява мастните клетки без да уврежда околните и епидермиса. Унищожените клетки се изхвърлят от организма по напълно естествен начин. Продължителността е от 35мин. до 60 мин. и зависи от третираната зона и количеството мазнини. Освен лек дискомфорт  от охлаждането през първите 10 мин, няма да усещате болка. По време на терапията можете да четете, да използвате електронните си устройства и да релаксирате. Резултатите идват до 3 месеца след терапията, като при необходимост след това може да повторите процедурата в същата зона.

Пазара предлага различни апарати, с различно качество, за да получите добър и безопасен резултат, не забравяйте, че трябва да посетите проверени, доказани клиники, които работят с качествена апаратура.  В Ню Йорк процедурата струва от  1,400$ до 3,500$ в зависимост от зоната. Цената в България е в пъти по-ниска (около 300лв. за зона). Резултатите са наистина впечатляващи, затова побързайте и се консултирайте с вашия дерматолог.

В Дерма Вита разполагаме с най-иновативния апарат за криолиполиза и ефективен лазер за безболезнена лазарна епилация!

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

 

Коментари (2)

 1. Юлия Караджова

  Когато правите аналогия със цените на предлаганите у нас процедури ,защо не казвате и какви заплати получават там работещите хора!?

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте Юлия
   Целта на блога не е да се прави икономически коментар. Идеята на блога е просто да ви информираме, че качеството на предлаганите у нас процедури е много добро и са много по-достъпни:)
   Поздрави
   Д-р Паскова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *