ПРЕДПАЗЕТЕ СЕ ОТ ФАЛШИВ ЛИФТИНГ

неоперативен хайфу лифтинг

Какво е хайфу (HIFU) лифтинг, какви са изискванията за него и от кого се извършва?


Технологичното развитие в днешно време открива нови хоризонти в естетичната медицина. Иновативните апаратури предлагат неоперативни решения, които преди не бяха възможни без скалпел. За съжаление, в индустрията не липсват случаите на злоупотреба и спекулации със световно известни процедури.
Все повече пациенти търсят съдействие от д-р Паскова, след като са се подложили на процедура, представена като неоперативен хайфу лифтинг. Резултатите от злоупотребата са липса на ефект, дори след серия от процедури и нежелана реакция на кожата при част от пациентите.

Ето как да разпознаете качествения хайфу лифтинг:

High-intensity focused ultrasound (HIFU) lifting – Високоинтензивен фокусиран ултразвук, който е иновативен неинвазивен метод за стягане на кожата.

АПАРАТУРА

Хайфу технологията действа чрез нагряване на кожата в дълбочина, за да стимулира регенеративните способности на тялото. Качествените хайфу лифтинг апарати действат на всички нива на кожата, достигайки чак до най-дълбокия слой на кожата (SMAS – слоят покриващ мускулите). Импулсите им стимулират колагена и разрушават мастните клетки, за да се изхвърлят по естествен начин от организма. Резултат: стопяване на излишните мазнини, стягане на отпусната кожа и подобряване на цялостното ѝ състояние.
Д-р Паскова и екипът ѝ работят с медицинския хайфу апарат ULTRAFORMER , одобрен от Американската агенция за контрол и храните (FDA). Системата разполага със специализирани накрайници, с които се достига до дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лицето и 6мм, 9мм и 13 мм за тялото.
Съвет: Проверете апаратурата, с която се извършва процедурата. Сертификацията ѝ от FDA е гаранция за качеството и безопасността на технологията. Дълбочината на действие е от основно значение за хайфу лифтинга, както и възможносттта от избор на различни параметри.

РЕЗУЛТАТ

Хайфу лифтингът насърчава естествените процеси в организма, които изискват времето от месец след процедурата, за да видите убедителни резултати. Пълното разгръщане на ефекта се забелязва на третия месец след процедурата.
Съвет: Ако получите обещания за постигане на желаните непосредствено след извършване на 1 процедура, имате основание да поставите под съмнение достовереността на услугата.

ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕДУРИТЕ

Необходимият брой процедури е различен за всеки пациент, в зависимост от индивидуалното му състояние. При повечето пациенти на д-р Паскова и екипа ѝ серия от 3 процедури с ULTRAFORMER постига и поддържа дългосрочно очакваните резултати /при голяма част подължават до над 2 години/.
Трябва да измине повече от 1 месец след последната процедура, за да може да се извърши следваща.
Съвет: Извършването на последваща процедура през по-кратък интервал от време е признак за по-слабо действие на апаратурата от необходимото за качествен хайфу лифтинг.

СПЕЦИАЛИСТ

Водещите производители на апаратура задължително провеждат обучения за работа с нея на своите клиенти. Елитните клиники не правят компромис със знанията и уменията на екипа си.
Диагностицирането на състоянието ви от специалист е задължително преди да се подложите на процедурата. Той ще прецени дали сте подходящ кандидат за терапията и ще ви каже какви резултати можете да очаквате.
Съвет:  Доверете се на опитни и обучени професионалисти за извършване на процедурата.

ЦЕНА

Качественият хайфу лифтинг е процедура с по-висок ценови диапазон, но извършена с добра апаратура и от способен специалист, дава по-дълготраен резултат и изисква по-малък брой терапии. Тук неписаното правило „евтиното е скъпо“ важи с пълна сила.
Съвет: Проучете пазара и сравнете цените на процедурата, предлагана от различни специализирани заведения. Тази, която се откроява със значително по-малка стойност от останалите – може да подложите на съмнение.

Хайфу лифтингът, както и всяка друга естетична процедура трябва да се извършва с качествена и безопасна технология от обучени лекари и специалисти. Не доверявайте лицето и тялото си в ръце, които нямат неоходимите способности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *