ОБМИСЛЯТЕ ХИАЛУРОН В УСТНИТЕ? ЗНАЕТЕ ЛИ, КОЯ ФОРМА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА ЗА ВАС?

КОГАТО ГОВОРИМ ЗА УСТНИТЕ, НАЙ-ДОБРЕ Е ДА БЪДЕШ УНИКАЛЕН

Няма един, два или три типа устни, които да са еднакви. При устните няма шаблони за следване. Имайки това предвид, най-добрата форма на устните е тази, която подхожда на лицето и подобрява външния вид. Повечето опитни дерматолози ще разпознаят, че устните имат своя уникална анатомия и ще се стремят да работят с това, в комбинация с правилните пропорции и подходящ продукт , за да получите красив и естествено изглеждащ резултат.

ДА, МОЖЕ ДА ТРАНСФОРМИРАШ УСТНИТЕ СИ

Ако искаш по-пълни, по-кръгли устни като Анджелина Джоли или Кайли Дженър, но твоите са тънки и по-сърцевидни. Може все още да получиш желаната от теб форма! Добрата новина е, че филърите за устни, като Juvederm Volift, Juvederm Smile, могат да се използват за подобряване и създаване на желаните структурни промени на устните, които не са ви вродени.

Няколко различни усъвършенствани техники на инжектиране могат да се използват за промяна и преработване на твоите естествени устни. Например, инжектирането по ръба с помощта на техниката на micro bolus може да акцентира „лъка на купидон”  и да промени проекцията на устата. Запълването на месестата част на устната придава обем и пълнота. Така че, ако устните на Кайли са желаната форма, тогава лекарят  ще се фокусира върху изграждането на обем централно, а не странично. Но, отново да внъкнем, че най-добрата форма е тази която е подходяща за вас, не на всяко лице ще отиват устните на Анджелина и Кайли.

ИДЕАЛНИТЕ УСТНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ ЗА ЕДНА НОЩ

Имай предвид, че желаната промяна на устните може да отнеме няколко посещения. В повечето случаи само половината от нужното количество се инжектира за едно посещение, за да се увери лекарят, че устните могат да поемат филъра и, че формата ще бъде точно такава каквато бихте искали. Особено, ако никога преди не е поставян филър, размерът на устните трябва да се увеличава постепенно.

Консултацията е най-важната стъпка от процедурата, защото лекарят ще ви посъветва за това какво е и какво не е възможно и какво количество, посещения и разходи ще са необходими, за да постигнете устните на мечтите си!

За допълнителна информация и консултация със специалистите на Derma Vita, тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *