НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗАМРАЗЯВАНЕ НА МАЗНИНИ

Дигиталната ера завладя всички и желанието ни да изглеждаме перфектно никога не е било по-голямо. Тази тенденция увеличи търсенето на естетични процедури в световен мащаб, като фокусът вече не е само върху лицето, а върху цялото тяло. Сред най-нашумелите естетични процедури се нареди криолиполизата. Какво е новото при тази процедура и как да изберем подходящата, на тези и още въпроси ни отговори д-р Катя Паскова от столичната Derma Vita clinic.

Д-Р ПАСКОВА КРИОЛИПОЛИЗАТА НЕ Е НОВА ПРОЦЕДУРА, НО ИМА НЕЩО НОВО В ТЕХНОЛОГИЯТА. ЩЕ НИ РАЗКАЖЕТЕ ЛИ ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА?

Криомашините си приличат единствено по метода на работа, който действа чрез охлаждане на мастните клетки. Признаците които ги отличават са температурата на охлаждане, типа накрайници, силата на вакуума, дали апаратът е медицински или не, както и зоните на приложение. Най-новото поколение криолиполиза е апаратът Clatuu Alpha. Това което го отличава е първият в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане, както и възможността да се контролират температурата и силата на вакуума, за по-бързо и по-ефективно намаляване на мазнините. Машината разполага с технология „Perfect Fit”, която разпознава различните форми на тялото и позволява персонализирана терапия с различни апликатори за всяка област, включително двойната брадичка и коленете.

РАЗЛИЧНА ЛИ Е КРИОЛИПОЛИЗАТА ЗА ЗОНАТА НА БРАДИЧКАТА?

Упоритите мазнини под брадичката не се третират по различен начин в сравнение с приложението на CLATUU Alpha за зоните на останалите части от тялото. Адипоцитите (мастните клетки) в този участък се замразяват до тяхното естествено унищожаване, без никакво увреждане на околните тъкани.

КАКВО СЕ СЛУЧВА С МАЗНИНИТЕ В ОРГАНИЗМА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА?

Контролираното охлаждане, замразява мастните клетки до тяхното кристализиране, което води до пълното им унищожаване в третираната зона. Унищожените мастни клетки се преработват от организма по същия начин, по който се преработва и храната.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА?

CLATUU Alpha е подходяща процедура за мъже и жени, които се борят със задържаните мастни натрупвания и не се повлияват от диети и спорт, както и за пациенти, които не желаят да се подлагат на хирургична интервенция.

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА?

Първоначалното усещане през първите 5-10 минути в зоната е придръпване от вакуума. Първите минути се усеща по-осезаемо охлаждане, след това третираната зона изтръпва. Процедурата трае от 30 до 60 минути. През това време пациента може да чете книга, да гледа телевизия, да използва своя телефон или таблет, или просто да релаксира. След сесията апликаторът се отстранява и зоната се масажира. 

КОГА СЕ ОЧАКВА РЕЗУЛТАТЪТ?

Ефектът от процедурата се забелязва тридесет дни след терапията, като напълно се разгръща до деветдест дни. Всяко третиране с Clatuu Alpha дава между 25-30% намаляване на съдържанието на твърда мазнина в определена целева зона на тялото.

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *