Наръчник за красива Коледа

Препоръките на д-р Катя Паскова за процедури с бърз резултат

koleda

Предколедна треска за подаръци, планове за Новогодишната нощ или партито в офиса, да в това време от годината сме. Естествено освен за красивия, нов тоалет, дамите мислят и за своята разкрасяваща процедура. Гарантираме, че в списъка с желания на всяка жена е красивата кожа и подмладен, свеж външен вид.

Тази Коледа д-р Катя Паскова, изпълнява тези желания. В клиника Derma Vita подаряваме най-желаните подаръци – красота, увереност и младост.

И така… Празниците наближават и наред с трескавите планове – къде ще празнуваме, се нарежда и планирането на посещението при вашия дерматолог. Побързайте, както вече знаете, за да се радвате на красиви резултати е нужно малко време. Не отлагайте за последния момент.

Вижте препоръките на д-р Паскова за предпразничите процедури, които ще дадат бързи резултати, без възстановителен период:

  1. Моментално решение за бъчките

Най-бъзият начин да се справите с нежеланите бръчки е ботулиновият токсин. Инжектирането на ботокс дава моментални резултати (до 3 дни след терапия), процедурата се извършва бързо и може веднага да се върнете към ежедневните задачи. Терапията се пилага за динамични бръчки (в зони със силна мимика), каквито са челото, бръчките между веждите и бръчките около очите. Изберете опитен лекар, направете консултация и се радвайте на кожа без бръчки, точно на време за празниците.

  1. Обем и свежест

Отпусната и повяхнала кожа състарява значително вашето излъчване. За да се справим до дни с проблема, поставяме хиалуронови филъри в зоната. Познатите хиалуронови филъри са бързо и безопасно решение, ако са регистрирани и проверени. Те съдържат естетствената за нашия организъм хиалуронова киселина, като целят да запълнят загубения обем в зоната и по този начин възстановяват младежкото излъчване и блясък на кожата. Повлияват състояния като уморен вид, тъмни кръгове под очите, отпусната кожа, дълбоки бръчки и загуба на обем. Може да приложим в зоната на устните, за да ги направим пухкави, сочни и плътни. Изберете лекар с добра репутация, които работи с качествени продукти, запазате час и до дни ще се радвате на нова свежа визия.

  1. Бърз лифтинг ефект

Лифтинг с Ultraformer III ще повдигне контура, ще стегне кожата и ще премахне повърхностните бръчки, без скалпел. Мединската HIFU процедура е метод за стягане на кожата чрез високоинтензивен ултразвук. Апаратната процедура има невероятни резултати, но е необходимо малко търпение (ефекта се разгръща до месец след терапията). В следствие на процедурата се стимулира колагенообразуването, което подържа разултатите за по-дълго време. Ultraformer III е идеален за премахване на двойна брадичка, повдигане на контура и стягане на отпуснатата кожа. Премахва бръчките около очите и около устата, а иновативното му приложение е за зони на тялото, в които има отпускане на кожа и мастни натрупвания. За да получите очаквания резултат, изберете апарат и специалист с доказан опит.

  1. Сияйна кожа и равномерен тен

Страхотна терапия за „бърз пилинг”. Чрез механичното действие на мрикродермабразиото в комбинация с лек пилинг и хиалуронов крем, щепостигнем бързо отстраняване на мъртвите клетки от повърхността на кожата. Още на следващия ден ще забележите равномерен и сияен тен и ще усетите кожата си чиста, плътна и хидратирана. Микродермабразиото е изключително бърза и безболезнена терапия, която премахва повърностните бръчки и пигментации. Може да има зачервяване в зоната, което отшумява до няколко часа. Когато се извършва от специалист е напълно безопасно. Микродермабразиото е подходящо за всяка възраст и почти всеки тип кожа. Идеална процедура за празничното ви излъчване.

 

Важно е да не правите неподходящи за вас процедури, само защото е модерно. Допитайте се до добър естетичен дерматолог и той ще изготви вашата индивидуална програма за грижа. Така резултатите ще бъдат наистина УАУ! Ако искате да направите различен и уникален подарък може да вземете луксозен ваучер от Derma Vita, на стойност определена от вас.

podarychen-vaucher

За допълнителна информация тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *