НАЙ – ЕФЕКТИВНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ ОКОЛО ОЧИТЕ

 

околоочен контур

Всяка жена над 30 години се вглежда щателно в лицето си и естествено, забелязва всяка нова бръчка. Без паника! Фините линии и бръчки са неприятни, обикновено се появяват първо в зоната около очите и това е така, защото кожата там е по-тънка, но ние имаме решение за този проблем. Всъщност имаме няколко решения на проблема. За да се отървете от бръчките бързо, изгодно и безопасно, се свържете с вашия дерматолог, който ще отговори на всички въпроси за предлаганите процедури.

ВАШИЯТ CHEAT SHEET С 4 ТОП ПРОЦЕДУРИ ЗА ФИНИ ЛИНИИ ОКОЛО ОЧИТЕ:

очи

НИВО 1: БОТОКС

Добрият, стар ботокс! Ботоксът временно релаксира мускулите, които са в постоянно движение и основна причина за вашите бръчки и фини линии. Той е супер ефективен (започва да работи в рамките на няколко дни) и когато е поставен от опитен, сертифициран дерматолог, няма да се окажете с „замръзнало“ лице, което виждате често, като нежелан ефект.

Единственият недостатък е, че трае временно. Макар че напълно зависи от скоростта на метаболизма ви, обикновено продължителността е 3-4 месеца, преди ботокс ефектът да изчезне. След това, може да повторите процедурата и да продължите да се радвате на младежкото си излъчване.

НИВО 2: МИКРОНИДЛИНГ

Микронидлинг (VIVACE RF) процедурата пефорира кожата с малки позлатени игли, като едновременно с това доставя в дълбочина радиочестота и LED светлина за стимулиране на производството на колаген. Малките отвори провокират оздравителните процеси на кожата и стимулират колагенообразуването, което води до нова, по-здрава и по-млада кожата. Бръчките са заличени, кожата е сияйна и стегната. Въпреки малките иглички, процедурата е комфортна.

Недостатъци: Курсът е от 3 процедури, по една месечно и за разгръщане на резултататите трябва да имате малко търпение.

Предимства: Процедурата стимулира естествените процеси в организма, безопасна е и няма възстановителен период. Комбинира 3 апарата в едно, като ползите за кожата са много. Ако сте привърженици на естествените методи за подмладяване, това е подходящата за вас процедура.

НИВО 3: НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ С ULTRAFORMER III

Неоперативният HIFU лифтинг с ULTRAFORMER III е отличен начин за справяне с бръчките и отпуснатата кожа, в зоната около очите. Резултатите се забелязват след 1 месец, като напълно се разгръщат до 3 месеца след терапията. Иновативният медицински апарат въздейства на кожата в най-дълбоките слоеве и задейства производството на колаген, което е причината за дългосрочните резултати!

Процедурата е подходящата за пациенти, които освен бръчки, имат отпусната кожа в зоната и не желаят оперативна намеса.

ВАЖНО! HIFU лифтинг процедурите са ефективни, само когато са приложени от медицински устройства и квалифициран медицински персонал.

Вижте ПРОМО офертата на Derma Vitа за неоперативен лифтинг в зоната около очите с мединският апарат ULTRAFORMER III –>> ТУК

НИВО 4: ЛАЗЕРИ

Микро-импулсите на лазерната енергия активират ремоделирането на колагена, за да премахнат фините линии и бръчки, както и нежеланите кафяви петна и зачервяването на лицето. Въпреки че индивидуалните резултати от лечението са фини, общият ефект от процедурите може да бъде доста драматичeн.

Недостатъци:  За да се постигне оптимален резултат, се препоръчва серия от процедури, а поддържащите процедури са препоръчителни, за да запазите резултатите с течение на времето. Обсъдете вашият терапевтичен план с дерматолог.

 

За допълнителна информация, текущи промоции и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44) или на www.dermawita.bg/промоции

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *