Топ 5 на иновативните подмладяващи терапии

 

Професионалистите споделят своите любими терапии представени в последните няколко години:

Вярваме на изпитаните стари методи и изпитваме големи резерви по отношение на последните иновативни терапии. Но нека обсъдим онези предложения, които все още са нови, но са практикувани достъчно дълго, за да докажат своята стойност. Тук става въпрос за любимите, доказали се, нови терапии на професионалистите в естетичната медицина, които  имат какво да покажат, когато става въпрос за резултати.

  1. Манията Belkyra

Иновацията в практиката, превърнала се в мания – инжекцията Belkyra. Когато се инжектира в областта на двойната брадичка, тя разрушава мастните клетки, което води до постоянно и окончателно намаляване на двойната брадичка. Това е чудесна възможност за пациенти, които не искат да се подложат на операция и търсят минимално инвазивна възможност.

  1. Радиочестотен микронидълинг – Vivace

Категорична положителна оценка от специалистите опитали микроиглена терапия в съчетание е радиочестота. Процедурата е минимално инвазивно лечение, което заличава фините бръчки, премахва белезите от акне, свива порите, стяга и повдига и цялостно подмлядява и подобрява състоянието на кожата, като стимулира тялото да произвежда нов колаген и еластин.

  1. Лазери без възтановителен период

Една от любимите съвременни технологии на дерматолозите, която не съществуваше преди няколко години, е неаблативеният лазер за обновяване на кожата. Това е лазер /IPL, ResurFx/, който има голям ефект върху фините линии и бръчки, като в същото време не нарушава целостта на кожата и не е необходимо време за възстановяване. Когато се комбинира с Botox, това може да осигури незабавно и дългосрочно подмладяване на кожата.

  1. Плазмотератия

Плазмотерапията или PRP е утвърден естествен метод за подмладяване. Освен подмладяващият ефект, допълнително се подобрява и кръвообращението чрез образуване на нови кръвоносни съдове. PRP оказва своя ефект на клетъчно ниво, като с помощта на растежните фактори се постига биостимулация на всички клетки. Терапията има изключителен ефект и при косопад.

  1. Помощникът на Холивуд

Пациентите постоянно търсят нови начини за забавяне на часовника и предотвратяване на преждевременно стареене. Сега комбинираме технологиите за грижа за кожата, за да намалим фините линии и бръчките и да подобрим текстурата на кожата. PRP, филъри и лазери в комбинация с LED технологията  – Chromospase. Терапията спомага за подобряване на здравето като цяло, предотвратява стреса, повлиява имуната система, стимулира производството на колаген на клетъчно ниво, подобрява състояниято на косата, като увеличава микроциркулацията и премахва възпалението причинител на кожни раздразнения , като акне, екземи, стрии и т.н.

За допълнителна информация и записване на час се свържете със специалистите на клиника Дерма Вита на тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *