Бъдете №1 с тези Топ 6 процедури

KRUM1501Поставете себе си на 1 място и се погрижете за визията си с тези 6 Топ процедури.

1. Химичният пилинг е за всеки! Без да нарушава ежедневния Ви ритъм, химическият пилинг ще се погрижи за мекотата и блясъка на кожата. Без болка, без възстановителен период и за минути, процедурата ще избистри лицето. Препоръчват се 3-4 пилинга годишно с цел изтриване на пигментните петна, затваряне на порите и цялостно заглаждане на кожата.

2. Целулитът не Ви отива! За гладки бедра и оформено дупе препоръчваме терапията с Acoustic waves. Процедурата е изключително ефективна и безболезнена. В борбата с паласките препоръчваме Vanquish.

3. Подмладете лице и тяло! От клепачите до краката, от китките до колената, лазерите се грижат за цялото тяло! IPL е златният стандарт във фотоподмладяването. Доверете се на лазерната иновация M22. Без белези и с отлични, дългосрочни резултати. Радиочестотните процедури с Exilis ще изгладят текстурата без нуждата от хирургична намеса.

4. Стегната и тонизирана шия. Тънката шия оптически променя целия силует. При третирането на шията с инжекционна терапия – мезолифт, мезотерапия и PRP се наблюдава експресно скулптуриране и стягане на овала. При класическата мезотерапия се използва коктейл от витамини, аминокиселини, екстракти от растения и хиалуронова киселина. Мезолифтът е чудесен за постигане на дълбока хидратация, повишаване тургора на кожата и цялостното и ревитализиране, заличаване на фини бръчки, както и за леко стягане и повдигане на кожата, особено в долната част на лицето. Плазмотерапията оказва ефект на клетъчно ниво, като с помощта на растежните фактори се постига биостимулация на всички клетки.

5. Лифтинг за кожата и самочувствието! Технологията на годината се казва Ultraformer и е само в клиника Дерма Вита. За всички мъже и жени, които не са готови за хирургичен лифтинг, ние предлагаме изключително вълнуваща и нова технология, която горещо препоръчваме. Ultraformer е апарат, действащ на принципа на високоинтензивен фокусиран ултразвук HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound). Това е единствената до момента технология, която има такава голяма дълбочина на действие.

6. Попълнители за секси устни, ботулинов токсин за гладко чело, филър за изразени скули и каквото пожелаете, съобразено с анатомичните Ви особености. Д-р Катя Паскова ще Ви даде най-добрия естетик съвет и ще изпълни процедурата с най-висококачествените продукти на пазара!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *