Как се поддържат мъжете? Топ 3 на естетичните процедури за мъже

Най-големите оплаквания на мъжете относно външия вид

Скъпи дами, не сте единствените обсебени от закръгленото си тяло и външен вид. Мъжете също го правят. Всъщност, въпреки че мъжете може и да не са толкова отворени за проблемите на тялото и лицето си, колкото са жените, те имат свои собствени притеснения, особено когато достигнат средна възраст.

Докато някои господа си купуват скъпа кола, за да компенсират или да имат други типични моменти на „криза на средната възраст „, доста мъже търсят начини за лечение на проблемни места с пластична хирургия или иновативни неоперативни методи. Ето най-често срещаните оплаквания, които мъжете имат относно стареенето си и как неоперативно решават тези въпроси.

Бирено коремче и любовни дръжки

Мъжете са по-склонни да пълнеят в зоната на корема, докато жените обикновено съхраняват мазнини в дупето и бедрата си. Мъжете, които открият, че диетата и упражненията не работят за свиване на стомаха, могат да се обърнат към липосукцията, за да премахнат излишната мазнина. Ако не сте привърженици на скалпела, естетичната медицина ви предлага работещи неинвазивни методи. Срещу 60 минути отделено време, може да направите процедура с CLATUU. Този апарат действа на принципа на криолиполизата или иначе казано, замразява мазнините в проблемната зона. По този начин мастните клетки се унищожават и по естествен начин се изхвърлят от организма. Е, за резултатите е нужно малко търпение. След 30-ия ден ще забележите разликата, като пълния резултат се разгръща до 3-я месец. Търпението си заслужава, тъй като получавате намалена обиколка, без болка, разрези и възстановителен период. Процедурата е изключително комфортна, като ви позволява да починете, да почетете книга и дори да изгледате любимия мач.

Двойната брадичка

Над 70% от мъжете пускат своята брада, не защото изглеждат по-добре, а за да прикрият двoйната си брадичка. За справяне с проблема, без операция, се прилага инжекционна терапия с дезоксихолева киселина. Регистриният продукт за България е на фирма Allergan и се казва Belkyra. Синтезираната дезоксихолева киселина е иновативно научно откритие в областта на медицината. Създадена е за лечение на умерена до силна изпъкналост или пълнота, свързана със субменталната (под брадичката) мастна тъкан при възрастни. Когато се инжектира в подкожната мастна тъкан, дезоксихолевата киселина разрушава мембраната на мастните клетки и разгражда мазнините, съдържащи се в тях, в рамките на 28 дни. Веднъж разрушени, тези клетки не могат да съхраняват или натрупват мазнини отново.  Предимството на терапията с Belkyra е, че след постигне на желания естетичен резултат, последващо лечение не се налага.

Botox и мъжете

Харесва ви или не, живеем в свят фокусиран към младежта. По-младите мъже, се възприемат като по-умни, по-квалифицирани и по-щастливи от по-възрастните си колеги. И докато сме извървели дълъг път на промяна относно мъжката грижа за кожата, темата за козметичните процедури и мъжете все още е донякъде табу за мнозина в нашето „ubersexual“ общество. Нека да вметнем, че няма нищо женствено в това един мъж да постави Botox. Ако редовно посещавате фитнес залата, за да изглежда тялото ви мускулесто и добре оформено, защо да не се погрижите и за лицето си?

Ботулиновият токсин намалява видимите признаци на стареене и помага да изглеждате възможно най-добре във всеки етап на живота. Инжектирането на Botox не е само за жени! Много мъже, знаменитости, са се подложили на ботокс терапия и никой не мисли за тях като „женчовци”. Реалността е, че когато ударите 30-те линиите започват да се появяват и стават все по-видими с годините. Може да запазите мъжествения си вид и младежкото излъчване, без да правите компромиси, с малко ботокс и добър естетичен лекар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *