Как да подмладим устните си ?

photo-booth-wedding-party-girls-160420

Устните често остават извън разговорите за анти-ейдж терапии. Но все пак загубата на обем и появата на бръчки около устата, са едни от най-ранните признаци на стареене. „Редица ключови промени се проявяват в устните с възрастта“, твърдят дерматолозите. Повечето хора загубват обема и очертанията на устните си с течение на времето, но загубата на обема и бръчките се срещат най-често при пушачите, при пациенти с бледа кожа и при тези, които се излагат прекомерно на слънце. При пушачите се образуват така наречените „пушачески бръчки”, които се появяват поради мускулното движение на устните при пушене. Вазелинът за устни е крайно недостъчен за поддържането на устните.

За да изглеждат устните ви по-млади, по-свежи и по-сочни, ето какво да направите:

1. Избирайте басалми за устни, които съдържат хиалуронова киселина и са със слънцезащитен филтър. Тези съставки ще предпазят устните от вредните влияния на околнта среда, най-вече от слънчевите лъчи и ще ги поддържат хидратирани.

2.  Лазерите и химическите пилинги,  могат да помогнат за премахване на фините бръчки и пигментация около устните.  Те спомагат за подобряване на тонуса и текстурата на кожата и свеждат до минимум появата на бръчки.

3. Към момента най-подходящото средство за възстановяване обема на устните и тяхното хидратиране и подмладяване е попълването с хиалуронова киселина. Филърите на базата на хиалуронова киселина са напълно безвредни и изключително ефективни. Ако искате естествен и дълготраен резултат, несъмнено филърите са най-добрият избор.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *