Истинската цена на евтините филъри

tuog63pv4ls8soxffwknДермалните попълнители стават все по-популярни. Това е причината част от хората да търсят евтина алтернатива, която често излиза много по-скъпо. Дори и да звучи като добра сделка, последствията са доста негативни. Качествените продукти няма как да са евтини, твърдят от saveface.co.uk, а ние от Дерма Вита няма как да не се съгласим. Разходите за изпитани продукти, спазването на препоръките за безопасност и включването на най-добрите съставки формират цената. Следва кратък гайд как се ценообразува терапията с качествен попълнител.

Изследвания

Компаниите-производители на дермални филъри за естетични нужди инвестират хиляди в разработването, проучването и достигането на доказателства за безопасност и ефективност на продукта. Следват и инвестиции в допълнителни изпитвания, за да подобрят качеството на вече одобрени субстанции.

Обучения

Естетичните дерматолози, които държат да са Топ в сферата, не спират да се самоусъвъшестват с  посещения на тренинги, конференции, семинари и допълнително обучение. Ежедневното четене на най-новото в бранша също отнема време.

Безопасна среда

В цената се включват и разходите за осигуряване на безопасна среда и съответствие със здравното законодателство, безопасна доставка и съхранение на продукти, сигурното съхранение на медицинска документация за защита на поверителността и политики.

Оценка

Когато сте на консултация с дерматолог, който държи на името си, той ще инвестира време в отговори на Вашите въпроси с цел да оцени ситуацията и да гарантира, че получавате правилното лечение за Вашите индивидуални нужди. Не пропускайте и информираното съгласие.

Качество в грижата

След като решите да продължи с лечението си, всеки отговорен дерматолог би гарантирал с името си и би избрал безопасен дермален филър. Най-подходящият продукт за безопасно постигане на резултатите, които очаквате.

Регистрация в регулаторните органи 

Заедно с по-горе споменатите разходи, има и други разходи, свързани със създаването и ежедневното ръководене на дерматологична клиника. Членски внос за професионални сдружения, образование, обучение, разпоредби,  политики….

Въпросът е струват ли си евтините филъри риска?

В желанието си да предложат „евтини“ филъри, някои практици „пропускат“ да инвестират в гореизброените задължителни условия за качество. Целта е бърза печалба. За съжаление това може да довеве до употреба на филъри-менте, които се предлагат и онлайн, директен внос от Китай, без всякакви стандарти за производство. Такива дермални попълнители могат да причинят сериозни вреди.

Разбира се, бизнесът се води от печалбата. Но нека доходът се инвестира в подобряване на качеството и безопасността, а не в лаборатории с неясен статут. Печалбата не трябва да е по-важна от безопасността.

Качествените естетични процедури не са евтини и това дава право на пациента да е информиран и поставен в приятна обстановка. Дермални филъри не трябва да бъдат поставяни на парти, в хотелска стая или частен дом. Уважението и консултацията са задължителни. Топ дерматолозите имат разпознаваемо лице, функционален сайт с информация и се доверяват на утвърдени брандове на продукти. Не избирайте най-евтиното.

Очаквайте и изисквайте най-доброто и бъдете готови да платите адекватно за него!

Материалът е адаптиран от сайта saveface.co.uk

Снимка: complex.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *