ДОСТАТЪЧНО МЪЖЕСТВЕН СЪМ, ЗА ДА ПОСТЕТЯ ЕСТЕТИЧЕН ДЕРМАТОЛОГ

процедури за мъже

Процедури за мъже

Дами, вероятно сте водили поне веднъж разговора за анти-ейдж с вашият съпруг или приятел. Ако сте забелязали заедно с покачване на възсрастта му, предрасъдиците относно анти-ейдж грижата намаляват. Нормално, тъй като дори и мъжете забелязват бръчките и проблемите на кожата, които преди години са нямали. Ако количеството ви околоочен крем скоростно намалява, е напълно възможно вашият мъж да е направил крачка към разрешаването на проблема. Това е страхотно, но сега той ще има нужда от вашата помощ. Ние сме наясно,че проблемът няма да се разреши с крем, затова вземете нещата в свои ръце и запазете час за естетичен дерматолог, като не забравяте да придружите половинката. Все пак въвеждането на мъжа в естетичната медицинска грижа е важен процес.

 

ЕТО КОИ ПРОЦЕДУРИ СА ЛЮБИМИ НА МЪЖЕТЕ В КЛИНИКА DERMA VITA:

  1. ПИЛИНГ

 Мъжете се чувстват комфортно с пилинг процедурата, тъй като се извършва бързо, няма болка и забелязват предимствата на по-чистата, обновена кожа много скоро. Могат да разрешат проблеми с пигментация, повърхностни бръчки, слънчево увредена кожа и акне. Убедени сме, че и вашата половинка ще оцени тези предимства.

пилинг мъже

Пилинг-мъже

  1. БОТОКС ИЛИ ПО-ИЗВЕСТНИЯТ BROTOX

Когато е поставен от опитен дерматолог, ботоксът не блокира мимиката напълно, дори се запазват някои от мимическите бръчици, които придават мъжественост на лицето. Добре поставената ботокс инжекция, гарантира премахването на няколко години от лицето на мъжа, резултатът е видим още на третия ден, а процедурата трае 15-20 мин. Това поставя ботокса на челни позиции в мъжката анти-ейдж грижа. Инжектирането на ботокс при мъжете доби толкова голяма популярност, че беше наречен BROtox.

Ботокс- мъже

Ботокс- мъже

  1. ПЛАЗМОТЕРАПИЯ ПРИ КОСОПАД / PRP

 Загубата на коса, с възрастта, при мъжете е доста често срещана. Обикновено още при първи признаци на оредяване на косата мъжът изпада в лека паника и започва трескаво търсене на шампоани, които да резрешат проблема. И тук, както при крема, сме наясно,че шампоанът няма да помогне. Плазмотерапията е страхотен начин да заздравим и укрепим фоликулите на косъма, което ще намали косопада и ще подобри състоянито на косъма. Терапията е сред най-естетствените методи, тъй като се извършва с извлечената, от собствената кръв, плазма. Не се плашете, количеството кръв, което ще ви бъде взето е колкото за едно стандартно кръвно изследване. След това преминава обработка, където се отделят полезните вещества в кръвта и се инжектират в проблемната зона, във фоликула на косъма. Ако изпълните целия курс от няколко терапии, ще се радвате на заздравена и красива коса.

Косопад - мъже

Косопад – мъже

  1. ПРЕМАХНИ „БИРЕНОТО” КОРЕМЧЕ

 Знаем за склонноста на мъжа да задържа мазнини в областта на корема и паласките. И, ако вашата половинка се опитва да се справи с проблема във фитнеса, но резултати няма, има алтернативно решение. Криолиполиза с CLATUU или замразяване на мазнините до тяхното пълно унищожаване. Това ще помогне за отстраняването на задържаните мазнини в зоната.

Бирено коремче

Бирено коремче

 

Разгледайте всички процедури за мъже пол в сайта на клинината – www.dermavita.bg/man 

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *