Дехидратираната кожа има нужда от „храна“!

Algomaska

Дехидратирането на кожата е факт именно в преходните сезони. Най-отявлено това се забелязва в прехода към есента. След слънчевите дни кожата на лицето става суха и изглежда някак си по-тънка. Това е така защото губи голяма част от водата си, под въздействието на слънчевите лъчи. Не ви ли се е случвало по това време на годината да усещате кожата на лицето си по-опъната от сухота? Струва ви се, че тенът ви в тази зона е изчезнал изключително бързо? Кожата има нужда да се обновява и регенерира, за да се съхрани. Именно поради това е неизбежно да се сбогувате с тена. Хидратиращите кремове не въздейставт в дълбочина, до такава степен, че да се радваме на хидратирана и подхранена кожа.

Ако сте не сте любители на иглите /мезотерапия, мезолифт/ и търсите изключително приятна и релаксираща терапия изборът ни се спира на хидратиращата терапия с АЛГОМАСКА.

Терапията се провежда с 3 вида хиалуронова киселина. Предимствата й са:

  • Истинска вълна от свежест и активни хидратиращи съставки.
  • Дава на кожата жизненост и блясък.
  • Презарежда кожата и й дава комфорт и гъвкавост.

Алгомаската се състой от 4 вида микронизирани водорасли и планктон. Нанася се на цялото лице и шия. Преди нанасянето на алгомаската процедурата включва и приятен масаж на лицето и деколтето, подсилващи въздействието на терапията.

 За кого е подходяща процедурата?

Абсолютно подходяща е за мъже и жени от всички възрасти и през всички сезони. Адаптирана за всички видове кожи, както и за околоочния контур. Особено препоръчителна след летния сезон.

 Какви са резултатите?

Терапията има моментален ефект – още след първата процедура клиентите усещат кожата си освежена, хидратирана, плътна, фините линии и бръчки са по-малко видими. Използването на 3 вида хиалуронова киселина с различни молекулни тегла гарантира:

–         Хидратация на всички кожни слоеве.

–         Възстановяване и подсилване на хидролипидния баланс.

–         Регенерация на клетъчно и тъканно ниво.

–         Анти-оксидантно и защитно действие.

Продължителност на терапията: 60мин.

За интензивен курс на хидратация: 3 терапии, по една на седмица.

За поддържаща терапия: веднъж месечно.

Коментари (2)

  1. Елица

    Смятам да пробвам тази терапия. Каква й е цената?

  2. Елена

    Правила съм си я многократно при вас и съм много доволна 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *