Да разкодираме Красотата и младоста с Derma Vita

Нов подход с MD Codes на известния бразилски хирург Dr Mauricio de Maio

07.08

Д-р Паскова с впечатления от последното си обучение в Израел при най-добрия си учител – Dr Mauricio de Maio, откривател на вълшебните точки MD codes, тренер на Алерган, пластичен хирург, обучаващ в повече от 40 страни.

С помоща на MD codes (медицински кодове) можеш да промениш лицето, а заедно с него и емоциите и живота на човек.

Естетичният бизнес е в своя апогей, а той е артистичен. Само артисти лекари могат да променят излъчването на човек, от негативно към позитивно. Не напразно наричат Dr Mauricio de Maio вълшебник. Да се докоснеш и учиш от такъв човек е повече от щастие за лекаря и неговите пациенти.

Какви са съветите на Dr de Maio – „Сядате заедно с пациента с огледало и iPad и започвате да анализирате какво го дразни. След това давате насоки, как може да се изчисти негативното излъчване, тъжния поглед, уморения и отпуснат вид и да се постигне младежко излъчване, атрактивност и женственост“. Това е както казва Dr Mauricio – „Първо трябва да изчистиш къщата си“. image

Най-често пациентите ги дразнят бръчките, но когато им се обясни, какво може да се промени с помоща на MD codes, в един терапевтичен план, съобразен с бюджета на пациента, могат да се постигнат невероятни резултати. Всичко това е свързано с анатомията на лицето, изисквайки в някои случаи и намесата на ортодонт.

Ако например сме започнали от долната част на лицето – брадичката, можем да го преобразим и то без силиконови импланти. Няколко точки и правилно избрания качествен продукт – базиран на технологията Vycross – Juvéderm® VOLBELA, Juvéderm® VOLIFT и Juvéderm® VOLUMA могат да увеличат или скъсят брадичката. Затова и Кардашян се гордеят с този си вид, но и ние можем да изглеждаме добре – това не е привилегия само на известния клан, а на добрия и мислещ лекар. Ако отидете при добър лекар и поискате да премахнете назолабиалните си бръчки, той ще Ви обясни, че проблема всъщност е в горната част на лицето и тези бръчки, могат да изчезнат магически с помоща на четири MD codes. Всичко това звучи много добре, но не е толкова лесно. Изискват се много познания, опит и учители като Dr Mauricio. И не на последно място пациента доверил се на лекаря, трябва да му вярва и да му помага.

Както всяка медицинска процедура, и при тази има рискове. Пациентът трябва да сподели всички свои заболавания, дори и ако е почиствал зъбен камък. Променяйки човешкото лице, излъчване и емоция, добрия лекар, помага на пациента да преобрази своя живот, отваряйки доскоро затворени врати. Информирайте се добре преди всяка една процедура.

“Знанието е сила, която няма измерения – следвайте го!“, съветва д-р Паскова, сертифициран тренер на Алерган, с 25 години дерматологичен опит, от които 15 години и в естетиката.

 

материала е публикуван в брой 146/ септември 2016 на сп.Hello

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *