IPL фотоподмладяване – приятната процедура, с която спираме времето

iplВ съвременния свят как изглеждаме е от изключително значение. Младата и красива кожа показва отношението към нас самите  и околните. И ако на 20 години  имаме лицето, което природата ни е дала, то на 50 години е това, което заслужаваме. Има много начини човек да се бори със следите , които  времето оставя по лицето. Правилната козметична  грижа е от излючително значение, но не е достатъчна. Дерма Вита разполага с най-новата многофункционална лазерна система М22 от LUMENIS. С платформата се осъществява цялостно подмладяване на лицето.
С новата IPL система се третират всички  компоненти на стареещата кожа – отпуснатост, фини бръчки, различни пигментни петна, неравен тен, зачервяване и видими капиляри. Огромното разнообразие от проблеми, които се повлияват едновременно, прави тази процедура един бърз и безболезнен начин за възвръщане  младоста и блясъка на кожата.
Благодарение на полихроматичния характер на светлината, която излъчва, процедурата въздейства комплексно на белезите на стареене на кожата на принципа на селективната фототермолиза.  Възможността  за максимално индивидуализиране на параметрите и високата мощност,  позволяват на дерматолга да прецени и изготви индивидуален план за всеки пациент,  съобразен с нуждите и проблемите на неговата кожа:
* Възрастови петна;
* Разширени дермални кръвоносни съдове („спукани“ капиляри);
* Статични бръчки;
* Отпускането на кожата, дължащо се на потисната функция на фибробластите в дермата, които произвеждат по-малко и дефектни еластични и колагенни влакна;
* Разширени пори;
* Червеникави пъпчици с централно вдлъбване – себацейни хиперплазии.
Крайният резултат след фотоподмладяването е кожа с подобрена структура и хомогенност, както по отношение на цвета (петна и разширени капиляри), така и по отношение на релефа (разширени пори, някои белези, фини бръчки и др.).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *