Exilis лице

Exilis лице Превенцията на стареенето на кожата и процедурите за подмладяване се превърнаха  във важен елемент от нашето ежедневие. Допълнително застаряването на населението и по-голямата продължителност на живота карат хората да желаят да изглеждат по-млади и атрактивни възможно по-дълго време. Новите технологии (нано-, био- и т.н.) постоянно ни съблазняват с все по-атрактивни и достъпни предложения и възможности. Освен да има ефект, искаме обаче и да няма болка, да не се откъсваме от ежедневието и да няма рискове. Има ли начин да го постигнем? Разбира се и при това още сега, във всеки сезон и по всяко време на деня. Промяната ще идва бавно, но сигурно и затова може да благодарите основно на радиочестотния лифтинг за лице на Exilis.

С напредването на годините постепенно кожата става все по-отпусната и повяхнала, появяват се първо повърхностни и по-фини бръчки, а впоследствие и по-дълбоки. Нарушава се овалът, намалява плътността и здравината и. Всички тези неприятни промени обаче могат да бъдат атакувани успешно едновременно чрез този фокусиран радиочестотен лифтинг. Предимствата му пред останалите подобни технологии са много, а резултатите повече от очевидни. Допълнителното му одобрение от FDA (Американска агенция по храни и лекарства) и различни европейски институции прави нещата повече от сериозни. При Exilis всичко се намира под пълен контрол – дълбочината на проникване на радиочестотната енергия, температурата и продължителността на въздействие. Вие ще усещате единствено едно по-силно затопляне, което всъщност си е доста приятно и релаксиращо. Основната цел на радиочестотния лифтинг е да стартира т.нар. колагеново ремоделиране. Докато лежите и се наслаждавате на усещането фибробластите започват да функционират все по-усилено. Старите колагенови и еластични влакна се съкращават от топлината още по време на процедурата, а новите, които се образуват малко по-късно стягат и повдигат кожата там, където е необходимо. Това е идеалната процедура за хората, които искат да вземат превантивни мерки при първите признаци на стареене и отпускане на кожата, а също и за онези, които вече се замислят дали да не се подложат на лифтинг. Нужно е да отделите по-малко от половин час седмично при това само за месец.

Едновременно с това, приятното загряване разширява съдовете и така се подобрява снабдяването с кислород и бързото елиминиране на крайните продукти на метаболизма. За да получите повече от отлични резултати, можете да комбинирате Exilis с други  процедури, като: микродермабразио, ботулинов токсин, попълнители, химични пилинги и мезотерапия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *