5 ПОЛЗИ OT КРИОЛИПОЛИЗАTA

Искате да се отървете от излишните мазнини, но се страхувате от липосукция? Ние не ви обвиняваме, липосукцията е страшно нещо. Но какво, ако знаете, че има нова технология за отстраняване на мазнини, която е напълно безвредна и изключително ефективна? ДА, това е криолиполизата.

Ще ви представим ползите от криолиполизата и всичко, което трябва да знаете за тази процедура.

КАКВО Е КРИОЛИПОЛИЗА?

Криолиполизата е бърз и лесен начин да се отървете от излишните телесни мазнини. За провеждане на процедурата се понижава температурата на мастните клетки, докато не се свият и унищожат. След това тялото ви премахва мъртвите мастни клетки – и те изчезват завинаги.

Ако се храните здравословно и се движите ще запазите резултатите толкова дълго, колкото искате. Криолиполизата има много предимства пред традиционните процедури за отстраняване на мазнини. Нека ги разгледаме.

  1. НЕИНВАЗИВНА Е

Криолиполизата не включва операция, игли или лекарства. По време на процедурата ще бъдете настанени удобно, така че носете книга и се отпуснете. Процедурата е толкова лесна и безболезнена, че не е необходимо възстановяване. Може да планирате процедурата рано сутрин и пак да стигнете до офиса навреме.

  1. БЪРЗО Е

Криолиполизата отнема различно време в зависимост от това колко от зоните ще третирате. Криолиполизата с Clatuu Аlpha е оптимизирана за отлични резултати, които се постигат за по-малко от час.

След като процедурата приключи, очаквайте резултатите в рамките на 30 до 90 дни. За да ускорите резултатите, пийте много вода, движете се и попитайте специалистите за комбинирана терапия.

  1. РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КРИОЛИПОЛИЗАТА С CLATUU ALPHA ИЗГЛЕЖДАТ ЕСТЕСТВЕНО

След лечение с липосукция често оставате с неравномерни „джобове”. Това не е привлекателен вид. Криолиполизата премахва мазнините равномерно в цялата зона на третиране. За всеки, който не знае за вашата крио-процедура, ще изглежда като естествено контуриране на тялото.

  1. БЕЗОПАСНО Е

Криолиполизата с CLatuu Alpha не може да ви навреди. Тъй като не е инвазивена, няма риск от инфекция или нараняване. Освен това, използваните температури не са достатъчно ниски, за да наранят останалите клетки в тялото ви.

  1. ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ ДОБРЕ

Нека бъдем честни. Това е истинската причина, поради която се интересувате от тази процедура, и няма нищо лошо в това!

Ако искате да отстраните излишната мазнина и да изглеждате добре, криолиполизата с Clatuu Alpha е процедурата за вас. Само в едно лечение, тя ще премахне до 25% от мазнините в тертираната област. Като се има предвид колко бърза е процедурата, лесно може да се отървете от мазнините в много области, включителнo двойната брадичка и коленете.

Комбинирайте Clatuu Alpha със здравословен начин на живот и ще изглеждате слаби за години напред.

ЗАПОЧНЕТЕ ТЕРАПИЯ С КРИОЛИПОЛИЗА

Kриолиполизата с Clatuu Alpha е бъдещето в отстраняването на мазнините. Дори и да сте скептични, опитайте. Няма отрицателни странични ефекти и ще харесате резултатите си.

В Derma Vita може да направите БЕЗПЛАТНА консултация за тяло и да разберете подходяща ли е Clatuu Alpha за вас!

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *