4 минимално инвазивни терапии, с които ще изглеждате страхотно това лято

Забавеният темп на лятото го прави перфектното време от годината, за да се отдаде малко на себе си. Възползвайте се от летните месеци, за да се сдобиете с някои от тези страхотни, минимално инвазивни процедури за кожа и тяло, така че да изглеждате и да се чувствате страхотно!

Оформи тялото – CLATUU

CLATUU® е минимално инвазивно третиране на тялото, което използва процес, известен като криолиполиза, за да осигури контролирано охлаждане на желаната област. Това замразява целевите мастни клетки, които след това се елиминират от естествените процеси на тялото ви. Най-хубавото е, че терапията не е инвазивна и не се налага да се възстановявате у дома или в клиниката. Повечето хора започват да виждат резултатите си в рамките на 2 до 3 седмици, въпреки че пълните резултати се разгръщат след 3 месеца.

 

Почисти лицето – Микродермабразио 

Ако търсите бърза терапия за подмладяване на кожата, за да получите този блестящ, здраво изглеждащ тен навреме за летния сезон, микродермабразиото може да бъде перфектното решение. Тази терапия се извършва чрез внимателно отстраняване на повърхностния слой от люспести кожни клетки, мръсотия и други остатъци, за да се разкрие по-гладкият и светъл слой отдолу.

 

Подмлади излъчването – Инжекционни процедури

Има ли вашето лице състарен вид и бръчки, които се засилват от лятното слънце? Процедури като ботокс и филъри могат да обновят външния вид без операция или възстановяване. Ботоксът работи, като ограничава временно движенията на мускулите на лицето, което позволява на бръчките на челото, гневните бръчки между веждите и тези окло очите, да се изгладят. Филърите могат не само да запълнят по-дълбоки бръчки, но и да ви дадат повече обем в устните, скулите, да оформят контура! Време е за лятна свежест!

*Не забравяйте да потърсите квалифициран специалист за тези процедури, така ще си гарантирате най-добри, дълготрайни и безобасни резултати.

 

Гладка кожа – Лазерни процедури

Лятото може да бъде велик мотиватор, който най-накрая да ви подтикне да решите дилемата с космите по тялото. Благодарение на напредъка в лазерната технология, днешните лазери вече могат да премахнат окосмяването дори през лятото, както третират почти всички тонове на кожата. За повечето лазерни лечения планирайте няколко сесии, с интервал от няколко седмици. Тъй като ще трябва да избягвате излагането на слънце за няколко дни, започването на процеса на по-студено време обикновено е по-лесно и по-удобно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *