Сияние и тонус за кожата с регенеративната мезотерапия Pluryal

MD Beauty-051-2Компанията MD Skin Solutions laboratories предлага решение за нарастващото търсене на подмладяващи терапии без скалпел. Най-новата мезотерапията на пазара се казва Pluryal . Формулата е създадена през 2015 – та година и е обявена за пробив в ревитализирането. Продуктът е със съвсем различна концепция от останалите мезотерапии на пазара. Мощната комбинации от активни съставки ефективно хидратира и подмладява кожата отвътре. За разлика от традиционните мезотерапии, Pluryal е първата мезотерапия, която е фокусирана върху стимулирането не само на хиалуронова киселина, а и на колагена и еластина.

Доказано е, че хиалуроновата киселина подмладява кожата чрез изпълване на бръчките, възстановяване на тъканите и стимулиране на клетъчния растеж. Затова в поликомпонентната мезотерапия Pluryal тя присъства в компанията на богат комплекс от аминокиселини, L-isoleucine, L-leucine, L-lysine хидрохлорид, L-proline, L-valine, Glycine, L-serine, L-alanine and L-cysteine), с холин или без холин (холинът като вит. В е съществен за заздравяване мембраната на клетките).

Иновативният скинбустер съживява кожата чрез уникалния bioFACT процес. Съвременният процес bioFACT представлява регенеративен подход към възвръщането младостта на кожата. bioFACT се основава на прием на фрагментирана хиалуронова киселина + аминокиселинен комплекс, съдържащ аминокиселине в L-форма, които са част от състава на колаген от тип I и тип III.

Промените, които настъпват при кожата с възрастта, най-често са свързани със загуба на блясък и еластичност, в комбинация с поява на бръчки. Pluryal цели да забави и коригира тези трансформации чрез механично и химично стимулиране на фибробластите.  Получава се цялостно подобряване състоянието на кожата. Инжекционната терапия включва подсилена неомрежена хиалуронова киселина с комплекс от наситени и ненаситени аминокиселини с холин (възраст 40-50) или без холин (възраст 30-40).

Линията включва 2 продукта с 3 действия в борбата с остаряването – ревитализиране, подмладяване на кожата и биостимулация:

  • P l u r ya l ® M e s o  1  за  хора до 40 години с ефект Revitalizing – ревитализиране за млада кожа и пациенти преди менопауза.
  • P l u r ya l ® M e s o 2 за хора над 40 години с ефект Tightening – стягане.

Защо да изберете Pluryal?

Проучванията регистрират 87,5% удоволетворение от продукта.

Покрива всички европейски стандарти и гарантира ефективност, безопасност и видими резултати.

Повишен комфорт за пациента с най-фината игла на пазара. Колаборация с TSK Laboratory (Япония) с цел създаването на най-фината игла – 33G. Специалната игла 33G е с 45% по-нежна при убождане от нормалната 30G  игла.

Резултатите видими ли са веднага?

Да. Още след първата терапия се наблюдава подобрение. С времето действието се разгръща.

Как протича процедурата?

Правят се множество микроинжекции в желаната за ревитализиране зона. Безболезнено е и отнема около 30 минути.

Колко процедури са нужни?

Терапевтичният курс включва 3 мезотерапии  през  4 седмици.

Има ли период на възстановяване?

Не. Може да се върнете към нормалното си ежедневие веднага след като приключи процедурата си.

Какви са плюсовете на Pluryal®?

Pluryal е създадена да ревитализира кожата и има добавено стягащо действие. Пациентите се радват на по-светла кожа със значително по-малко бръчки.

Безопасни ли са продуктите?

Да. Проведени са множество клинични проучвания на продуктите  и е доказана пълната им безопасност и съвместимост с европейските стандарти. Предлага се в над 45 страни.

 

Коментари (2)

  1. Александрина Брънзалова

    Аз съм на 46 години Искам да направя терапията Колко ще ми струва тази, която е подходяща за моята възраст?

    • Д-р Катя Паскова

      Здравейте,

      В момента разполагаме с аналогичен продукт – „Mesoline Tight“. Той на промоционална цена 350лв. за 3 процедури.

      Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *