ПОСРЕЩНЕТЕ НОВАТА ГОДИНА В НАЙ-ДОБРАТА СИ ФОРМА!

В най-празничния период от годината позитивните емоции и приповдигнатото настроение ни завладяват, но и ангажиментите в графика ни се увеличават. С наближаването на празничните поводи все повече пациенти на д-р Паскова се интересуват от ефективни неоперативни решения за изваяна фигура и блестяща кожа, които да бъдат без възстановителен период и да не изискват много време.

Съвършеният контур на тялото и свежият вид на лицето ни отдавна не са приоритет само през топлите сезони. Съвременните дами и господа са все по-взискателни към себе си и държат да бъдат в отлична форма през всяко едно време от годината.

Затова ви представяме едни от най-подходящите за зимата методи на естетичната медицина, с които без оперативна намеса да бъдете в най-добрата си форма.

Лазер Genesis – Лице, готово за парти, няколко часа след процедурата!

Процедура за сияен вид и равномерен тен на кожата, която можете да вмъкнете дори в обедната си почивка. Революционното лечение с лазера Genesis стимулира естествените процеси и активира ремоделирането на колаген в кожата чрез микро-импулси. Лечението постига отлични резултати при заличаването на зачервявания, кафяви петна, фини линии и бръчки.

Лазерът Genesis дава освежен и озарен вид на кожата, която е готова за парти веднага след процедурата.

За постигане на оптимални резултати при лечението на видимите признаци на стареене, уврежания от слънцето или белези се препоръчва серия от процедури с лазер Genesis.

На фокус – коленете! Неоперативни решения за справяне с отпуснатата кожа!

Елегантната визия на полите и роклите с дъжина над коляното е предпочитана от дамите за специални поводи. За съжаление, голяма част от пациентите на д-р Паскова споделят, че отпуснатата кожа в зоната на коленете ги кара да ги прикриват при всяка възможност, което не им позволява както да облекат любимите си тоалети, така и да се чувстват свободни на плажа и потиска самочувствието им.

Хайфу (HIFU) лифтингът с апарата ULTRAFORMER III е ефективен неоперативен  метод за справяне с отпуснатата кожа. Революционната техника въздейства чрез високоинтензивен ултразвук, който стимулира колагеновите влакна, кара ги да се сгъстяват и скъсяват, а резултатът от процеса е дългосрочно стягане и повдигане на кожата. Можете да се върнете към ежедневните си дейности веднага след процедурата, защото тя е без възстановителен период.

Неоперативният хайфу лифтинг позволява дълбоко проникване на енергия, което дава възможност за едновременно премахване на мазнините и стягане на третираната зона на лицето и тялото. Хайфу лифтингът постига впечатляващи резултати при третиране на зони на тялото и лицето, дори и на най-деликатни участъци – зоната на очите, около ъгъла на устата, двойната брадичка и шията.

Хайфу лифтингът дава видими резултати месец след процедурата, а пълният ефект се забелязва след третия месец. От 1 до 3 процедури годишно  са достатъчни за поддържане на желания резултат.

Друг неоперативен и модерен метод, с който можете да върнете стегнатия и красив вид вид на кожата на коленете си, е криолиполиза с иновативния апарат CLATUU.

Криолиполизата с едно от най-модерните устройства за оформяне на тялото – CLATUU, е ефективен метод за отстраняване на излишните мазнини. Сред предимствата на терапията са, че е изцяло неинвазивна процедура, напълно комфортна, без болка и без възстановителен период.

Имате излишни мазнини? Замразете ги! Криолиполиза CLATUU дава желания контур на тялото.

Криолиполизата с CLATUU унищожава мастните натрупвания чрез охлаждане, защото замразените мастни клетки се разрушават, след което се изхвърлят от организма чрез естествените му процеси.

Процедурата позволява на мъжете и жените да третират ръце, корем, гърб, бедра, колене, паласки и дупе.

Криолиполизата постига естествени и хармонични резултати, които са видими още след първия месец след процедурата, като процеса по загуба на мазнини продължава до 90 дни след терапията. Здравословното хранене и хранителният режим ще помогнат за поддържането на постигнатите резултати.

Екипът от специалисти на д-р Паскова ще ви помогне да изберете най-подходящите терапии за вас, които съвременната естетична медицина предлага, за да бъдете винаги в отлична форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *