Мечтата на всяка жена – плътни секси натурални устни!

lips

Случвало ви се е да наблюдавате дълго прекрасните сочни устни на момичето, което видяхте на улицата, в кафето или в магазина? Питате се – естествени ли са или по-скоро успешно са ги направили такива? Да, има случаи, в които не можем да разберем кое от двете е. Лошото е, че при нас доста често момичетата прекаляват с размера на устните и дори са постигнали обратния на естествения ефект. Още повече, че изглеждат абсолютно еднотипни устните им и начиинът, по които се „фукат“ с тях.

За естетичната красота си има мярка и тя е изключително проста: „Не надвишавай прекалено това, което ти е дала природата!“. В противен случай всичко излиза „на лице“. Нашенска черта е да прекаляваме с мегаломанията, саркастично показва амбициите ни за количество. Истината е, че деликатните корекции са най-успешни.

Когато става въпрос за женските устни по-скоро всички ги определяме като фетиш за мнозина мъже или силен афродизиак. Онези сочни и червени устни, които са толкова нежни и прекрасни – няма как да се забравят. Именно този фетиш е в основата на подсъзнателното ни желание за перфектни устни.

Има вече много начини за уголемяване на устните, познати на пазара. Някои са успешни, други не толкова. Най-добрият вариант си остава попълването на устни с филъри, представляващи хиалуронова киселина. Тя нормално се съдържа в нашето тяло и е абсолютно безвредна. Основната й функция е да поглъща и задържа вода, затова след направата на филър е важно да се консумира повече вода, за да станат устните още по-сочни. Преди време устните се уголемяваха със силикон, което беше забранено в редица държави. Сега най-съвременният и неинвазивен начин за процедурата е именно с филър.

В момента пазарът разполага с нов филър за попълване на устни, който предизвиква със спецификациите си. Той е на Allergan и има доста дълъг живот. Поставен веднъж той трае за цели 12 месеца. До сега дамите инжектираха филър на всеки 5 месеца, а и самата стара процедура не е прекалено комфортна. Формулата на Volbella е така разработена, че намалява болката при инжектирането. След това хиалуроновата киселина се свързва с молекулите вода и ги задържа за период от 1 година. С изтичането на периода филърът е абсолютно безвредно абсорбиран от тялото ни. Поради факта, че хиалуроновота киселина се съдържа в човешкото тяло, тестове за алергии са абсолютно безсмислени. Още едно предимство на този филър е, че устните изглеждат абсолютно естествени, хидратирани са в дълбочина, стават меки и натурално пухкави.

Съществуват много спекулации кои от холивудските звезди са си уголемили устните. Разбира се, има примери, които са сигурни – с количеството са прекалили Памела Андерсън, Никол Кидман, Мелани Грифит, Мег Райън, Ким Бейсинджър. Има и такива, за които е само слух, че са коригирали устните си. Дали са естествени или просто са много добре и премерено сложени си остава загадка. Все още всички спорят дали Анджелина Джоли има филър. Все по-често обаче се говори, че наскоро е сложила такъв в брадичката си.

 

Коментари (8)

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Цената за попълване на устни с хиалуронова киселина е около 600лв.
   Поздрави!

 1. Ваня Кукучева

  Здравейте д-р Паскова! Извинявам се,че отново ви притеснявам, аз съм от година и половина с брекети и от тях ми се образуваха леки бръчици на горна устна и това ме кара да се чувствам доста некомфортно, не искам уголемяване на устните,а само да се попълнят тези бръчици. Въпроса ми към вас колко ще ми струва? Благодаря ви много!

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте,
   Това е индивидуално. Зависи колко от продукта ще използваме за попълването на бръчиците. Цената на ампула хиалуронова киселина е 600лв. Точна сума ще можем да ви дадем след преглед.
   Поздрави!

 2. Нора

  Здравейте Др.Паскова
  Инжектиран ми е силикон 0.5 по капков метод преди 5 години,няма видим ефект поради малкото количество.
  Сега бих искала да поставя Хиалурон.
  Дали би имало някакви странични реакции със силикона?
  Благодаря

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте

   Силикона не се разгражда и попълването с хиалурон не е желателно.Двата продукта не бива да се комбинират

   Поздрави
   Д-р Паскова

 3. Nadin

  Здравейте, бих искала да попитам каква е цената на половин ампула хиалурон за устни (например Volift) и дали може прегледа и извършването на процедурата да се осъществят в един и същи ден?

  Благодаря

  • Д-р Катя Паскова

   Здравейте

   Цената на една ампула от 1 мл е 600 лв и няма проблем прегледа и процедурата по поставяне на филъра да се извършат в един ден.

   Поздрави
   Д-р Паскова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *