Нов метод за лифтиране на лицето с МД кодове!

11696811_10154011469718219_998169931_n

Д-р Паскова за новия революционен метод за подмладяване на лицето.

Чудесно е, че имаме възможността да се възползваме от новите тенденции в естетичната дерматология. Преди два месеца се върнах от Прага с най-актуалните тенденции за възстановяване на младостта – MD кодовете и вече ги прилагам в Дерма Вита. Те представляват „вълшебни точки“, в които се инжектира хиалуронова киселина и се постигат максимално ефективни резултати, дори с по-нисък бюджет на пациента. Д-р Маурисио де Майо е автор на революционния метод за подмладяване, плод на 20 годишни негови проучвания и разработки. Той изобретява т.нар. MD кодове /медицински кодове/, чрез които променя лицето без хирургична намеса.

Използват се кодове за 3 третини на лицето. Така може то да се преобразява по зони. За долната 1/3 на лицето се използват общо 6 кода, които оформят овала, премахват двойната брадичка и удължават лицето. В тази зона се включват брадичката и устата, които чрез тази адекватна намеса могат да променят лицето като го направят значително по-атрактивно и естетично.

Кодове за средната част на лицето са 5 на брой, предназначени за промяна в зоната на бузите. Какви са резултатите? – лифтират лицето, променят формата му и възстановяват загубения обем, което от своя страна води до възвръщане на младежките линии.

Последната третина е тази на очите и челото, работи се с 3 MD кода за лифтиране. Методът на инжектиране на попълнители повдига кожата около очите, редуцира бръчиците, както и превантира последващо свличане на тази област. Погледът става младежки, премахва се тъжното изображение. Тук за максимално добър резултат техниката на MD кодовете се комбинира с инжектирането на ботулинов токсин.

Чрез тези MD кодове всеки може да предприеме промяна спрямо собствения си бюджет. Необходимо е само предварително да се консултира с дерматолога, за да се назначи лечение спрямо анатомичните характеристики на пациента.

* Д-р Паскова е сред малкото специалисти в България, тренери на Allergan!

11720523_10154014018778219_713812427_n

Вижте клип с процедурата тук:

Коментар (1)

  1. Соня Савова

    Здравейте, бих искала да попитам за цена, на 48 г съм и досега съм слагала само филър в назолабиалните бръчки, не искам да слагам филър, защото ми се струва, че стои подуто и всъщност вместо ефект да не стане дефект,а като цяло под очите имам доста бръчки и най-вече над устата, барокд, Благодаря Ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *