Любимата aнти-ейдж терапия на Ким Кардашян

03.04-PRP440-275

Американската риалити звезда, модел и актриса Ким Кардашян, която стана известна с участието си в реалити предаването „Keeping up with the Kardashians“ и със скандален видео клип, е една от най-често коментираните звезди в медиите. Външният ѝ вид е модел за подражание на много момичета, не само в САЩ, а и в Европа.

Смело може да се каже,че Ким Кардашян е опитала всяка естетична процедура, която се предлага на пазара, от най-нестандартните нови предложения, до традиционни и утвърдени методи. Въпреки това, една от най-полезните терапии за звездата до този момент е познатият вампирски лифтинг или т.нар. плазмотерапия (PRP), която помага за стимулирането на производството на колаген за по-свежо лице.

Около 60% от човешката кръв се състои от плазма. Плазмата съдържа растежни фактори, витамини, ензими, белтъци и хормони, притежаващи мощен подмладяващ ефект. Плазмотерапията повлиява множество проблеми и несъвършенства – от фини линии и бръчки, през белези от акне, розацея и косопад. Освен подмладяващият ефект, допълнително се подобрява и кръвообращението чрез образуване на нови кръвоносни съдове. PRP оказва своя ефект на клетъчно ниво, като с помощта на растежните фактори се постига биостимулация на всички клетки. Терапията има изключителен ефект и при косопад. Тя е силен стимулатор, който активира стволовите клетки, които се намират в космените фоликули. Те „събуждат“ косъма и възстановяват луковицата.

Опитайте любимата анти-ейдж процедура на Ким Кардашян в клиника Дерма Вита!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *