Каква е оптималната грижа за кожата и тялото през лятото и как Дерма Вита помага в нея?

Beautiful Girl Relaxing on the Beach

През лятото, кожата ни най-вече се нуждае от защита и хидратация. Предпазването от слънчевите лъчи е задължително и всеки трябва да е добре запознат с това и евентуалните последствия ако не вземе мерки. Затова ще поговорим за методите на хидратация.

Когато в края на деня се приберете от плаж, усещате ли кожата си леко опъната? Това означава, че кожата ви е дехидратирана и спешно се нуждае от хидратация. В този случай, когато се приберете от почивка, може да направите серия от процедури мезотерапия, богата на хиалуронова киселина и комплекс от витамини, които веднага ще нормализират състояниетo на вашата кожа и ще намалят увреждащото действие на ултравиолетовите лъчи, които водят до преждевременно стареене.

При безиглената мезотерапия, активните субстанции се вкарват в кожата посредством ултразвук. Абсолютно безболезнено и без никакъв риск.

Мезолифт е друг метод за цялостно подмладяване на кожата, съдържащ само хиалуронова киселина, премахващ незабавно фините бръчки и ревитализиращ кожата на лицето.

През лятото значително се повишава изпотяването, а това ни кара да чувстваме дискомфорт. На помощ идва ботулиновия токсин, който проложен в зоните на прекомерно изпотяване, го намалява до 80%.

Плазмотерапията е процедура, изключително подходяща за летните месеци, която значително повишава колагеновата синтеза, цялостно регенерира и освежава кожата.

Всеки иска да се чувства по-млад и красив! С Дерма Вита това е възможно!

 

материала е публикуван в сп.Vagabond

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *