Истината за филърите за устни

филър-за-устни

Перфектни устни в Derma Vita

Тенденциите от звездите на Холивуд непрестанно напомнят,че търсенето на перфектните, пухкави, сочни устни няма да намалее скоро.

В действителност филърите за устни продължават да бъдат една от най-търсените, социално приемливи естетични процедури. Посещението в клиника за поставяне на филър стана толкова популярно, че всяка втора жена е направила консултация или е обмисляла поне веднъж поставяне на филър в устните.

Процедурите за оформяне на устните са се увеличили, поради нарастващата популярност на попълнените устни на знаменитостите и е факт, че процедурата е минимално инвазивна и почти не крие рискове, в сравнение с по-сериозните хирургични интервенции за корекции на лицето и тялото.

Разбира се, заедно с многото процедури се появяват и много спекулации, неприятни странични ефекти и лоши резултати.  Важно е да се доверявате на дерматолог или пластичен хирург с опит и нужното образование и да не правите компромис, с поставянето на некачествен филър за сметка на цената.

Ще ви разкрием пет мита за филърите за устни, с които най-често се спекулира:

Мит 1: „Устните ми ще се разтегнат и няма да изглеждат нормално.“

Тялото ви постепенно абсорбира хиалуроновите филъри с течение на времето, така че устните ви да се върнат към напълно нормалното си състояние след усвояването на филъра. Вероятно вече знаете,че хиалуроновите филъри имат временен ефект и след 6 до 12 месеца, зависимост от метаболизма ви, ще е необходимо да се инжектира нов филър, за да запазите обема и контура от първата процедура. Най- бързо, хиалуроновият филър, се разгражда в зоната на устните, поради постоянното движение на устата и фактът, че има много кръвоносен поток в областта, който бързо разгражда хиалурона.

 

Мит 2: „Устните ми веднага ще изглеждат зашеметяващо!“

Мислите си, че филърът поставен днес и ще изглежда невероятно още утре? Не е съвсем така. Когато се постави хиалуронов филър, устните ви изглеждат страхотно още на мига, но при повечето пациенти след няколко часа се получава подуване и набъбване. Това е временно и отшумява до два дни. Възможни са малки синини в зоната, които също ще отшумят бързо. Затова, ако поставяте филъра в устните за определен повод, предвидете една седмица, за да се появите на събитието в целия си блясък. И винаги следвайте инструкциите на вашия лекар след поставянето на филър!

 

филър-за-устни

Хиалуронов филър за пухкави устни!

Мит 3: „Устните ми ще изглеждат точно като на …”

Много често пациентите идват в кабинета със снимка на някоя знаменитост и заявяват,че искат устните им да изглеждат по този начин. Това е напълно нереалистично първо защото не всички устни могат да придобият конкретната форма и второ, замисляли ли сте се как ще изглеждат устните на Андежлина Джоли на друго лице, вероятно въобще няма да подхождат, дори може да е грозно и не естетично. Оставете лекаря да ви консултира и бъдете реалисти, нека подобри вашата собствена форма и контур, за да изглеждате естествено и красиво, а не с лице на заем.

Важно е да намерите опитен дерматолог или пластичен хирург, който да ви посъветва кое е възможно и как да се приложат  филърите за постигане на добри резултати. Ако устните ви са прекалено тънки, не искайте такива, като на Анджелина!

 

Мит 4: „Филърите за устни никога не изглеждат естествено“

Ако изберете опитен лекар и слушате неговите съвети за това, кое е най-добре за лицето ви, резултатите ще са напълно естествени. Повечето пациенти се фокусират върху запълването на горната устна, което може да доведе до неестествен външен вид. Пациентите също са склонни да се съсредоточат върху попълване на ъглите на устата, което не следва естествените пропорции на устните, които трябва да бъдат по-пълни в центъра. Изборът на лекар е най-важен, когато търсите естетствени резултати.

 

Мит 5: „С правилния лекар няма значение кой филър за устни ще използвам.“

Хиалуроновите филъри за устни са продукти с различни функции, в зависимост от желаните резултати. Те могат да се усещат по различен начин, имат различна трайност и според желания резултат се използват различни продукти. Ако целта е малко запълване и минимизиране на  фините линии – прилагам Juvederm Volift. Ако искате по-изрзена пълнота с контур – предпочитам да работя с Juvéderm Ultra и т.н. Тези нови филъри  за устни са по-скъпи, но предизвикват по-малко отоци и странични ефекти. Изборът на марка филър е не по-малко важен от избора на лекар за процедурата! Проучете добре, преди да запазите час!

 

Попитайте специалистите на Derma Vita за цената и вида филър за вас на тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *