Защо VIVACE микронидлинг е толкова популярен?

микронидлинг

Търсенията в Google за микронидълинг значително нараснаха последните години и това провокира Американското Дружество за Дерматологична Хирургия да добави микронидълинг процедурите към ежегодното си проучване, като се има предвид значителният брой извършени дерматологични процедури.

Каква е основната причина все повече хора да искат да отидат под „иглите“?

Отговорът е двоен.

На първо място, медицинските микронидълинг процедури предлагат резултати без престой от една до две седмици, което изисква CO2 лазера или фракционният лазер. Второ, тази процедура е идеална алтернатива за пациенти, които искат да намалят бръчките и да стегнат кожата, но все още не са готови за ботокс или филъри. Колагенът, който се произвежда естествено в тялото на пациента се активира с лекота, което прави процедурата привлекателна възможност за всеки пациент, който иска да подобри външния вид и текстурата на кожата си.

Vivace дава възможността на пациентите да преобразуват външния вид на кожата си без абсолютно никакъв период за възстановяване, с минимален дискомфорт, по напълно естествен начин.

Vivace RF Microneedle е по същество три технологии в едно: Радио честота с Microneeding плюс LED. Тя е предназначена за подобряване на контура, текстурата на кожата, акне и блези от акне и стягане на лицето, шията и деколтето, за постигане на незабавни, безболезнени резултати.

 

Защо процедурите с Vivace са толкова успешни ?

 Първа причина – Универсалност : Изолираните и неизолирани игли, плюс възможността за комбиниране на микронидълинг с други популярни естетични процедури, осигуряват голям потенциал за всички видове пациенти и осъществяване на редица цели за грижа за кожата. Vivace е идеален за лечение на проблеми като акне и стрии  и за постигане на цялостно подобрение на качеството на кожата. Например, за перфектно гладка и сияйна кожа заедно с VIVACE, много дерматолози прилагат в комбинация с PRP (плазмотерапия). Това отлично повлиява и проблеми с пигментацията на кожата.

Втора причина – За всеки пациент: Независимо дали пациентът е навършил 20 години и е съсредоточен върху превенцията на бръчки или е навършил 40 години, лечението с Vivace RF е подходящо за всички.

Трета причина – Дори през лятото: С толкова много естетични процедури, които изискват пациентите да се пазят от слънцето след лечението, забавянето през лятото е голям проблем. Vivace, обаче, може да се използва на всички тонове на кожата, през цялото лято, като помага на пациентите да се грижат за кожата си, независимо от сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *