Възвръщане на колаген с поли-L-млечна киселина!

kolagen

Пазарът на естетичните процедури е залян напоследък от хиляди предложения за подмладяване. За жалост повечето от тях са абсолютно неефективни и не решават трайно проблема. Важното е да направите избор, който да даде ефект върху същината на признаците на стареене. Защо лицето ни остарява – защото прогресивно през годините губим колаген, а с него и обем. Имайте предвид, че с хапчета „колаген“ нищо няма да се промени!

Загубата на колаген е ключов фактор за прогресиращите признаци на стареене на лицето. Колагенът служи за „опор­на конструкция“ на кожата, като осигурява цялостен обем и придава контур на лицето. На около 30-годишна възраст загубата на колаген води до намаляване на тургора и хидра­тацията на кожата.  Нов продукт в естетичната дерматология с поли-L-млечната киселина (PLLA) има страхотно  въздействие в дълбокия слой на дермата, ка­то възстановява изгубения колаген и укрепва структурата на кожа­та. Възстановяването на структурата на колагена започва след абсорбцията на микрочастиците PLLA, което осигурява постепенно­то възобновяване на обема на кожата. Резултатът е изглаждане както на плитките, така и на дълбоките бръчки и гънки на лицето, което подобрява външния вид в продължение на над  две години.

В естетичната медицина има богат опит с използването на PLLA. До настоящия момент е била прилагана на най-малко 150 000 пациенти в над 30 страни по света.

Sculptra® е научно разработен продукт, който представлява  чиста поли-L-млечна киселина (PLLA). Sculptra® е уникален препарат за апликация върху лицето, коригиращ намалени­те количества колаген в процеса на стареене. Продуктът е в състояние да възстанови младежкия, естест­вен вид, като ефектът от терапията продължава над две години.

Каква е разликата с традиционните попълнители?

Те въздействат само върху бръчки, линии и гънки, докато поли-L-млечна киселина възвръща изгубения обем чрез стимулиране производство­то на собствен естествен колаген, предотвратявайки първопричините за стареенето на лицето.

С помощта на поли-L-млечна киселина можете да отстраните:

• промяната на костната структура на лицето

• линиите около и под ъглите на устата (марионетни бръчки)

• бръчки по брадичката

• други бръчки по лицето

С процедурата се възстановява също обема в областта на слепоочията, контура и обема на бузите, линията на челюстта. Трайните ефек­ти на препарата стават очевидни постепенно с течение на времето (около 4-6 седмици след процедурата). Пълният ефект от процедурата се разгръща след 4-6 месеца и продължава повече от 2 години.

Над 80 % от пациентките, подложили се на процедура със Sculptra®, дават отлична оценка на  постигнатите резултатите 25 месеца след терапията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *