ВЛИЯЯТ ЛИ ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА УДВОЛЕТВОРЕНОСТ НА МЪЖЕТЕ?

Проучванията показват, че повечето хора, които се подлагат на естетична процедура, след нейната реализация, придобиват по-високо самочувствие както в личния живот, така и в професионален план.

Като се има предвид, че работата е централна част от живота на много мъже и жени в днешно време и факта, че на работното място, човек прекарва по-голяма част от денонощието си, информацията показва, че промените в самочувстието на човека се влияят главно от външния вид и справянето несъвършенства, които те намират за притеснителни у себе си.

Колкото по-уволетворен се чувства човек на работното място, толкова по-малък е шансът от напускане или получаване на често срещания бърнаут (или емоционалното изтощение).

HR-и също споделят, че излчъването и това как човек изглежда, също играе не по-малко важна роля при подбора на кадри.

Процедурите са предпочитани както и от жени, така и от мъже. Всъщност, бройката мъже, избрали козметични процедури, се е увеличила от 2016 до 2017 г., според годишното проучване на Американското дружество на пластичните хирурзи, като полът съставлява 1.3 милиона от процедурите, извършени през 2017 г и тенденцията е да продължат да се увеличават.

Анкетирани мъже описват козметичните процедури, които са претърпели и споделят защо процедурите са помогнали да се повиши продуктивността им в работата.

Първият интервюиран участник е направил процедура за премахване на двойната си брадичка. Мъжът споделя, че не е избрал процедурата специално, за да подобри работата си, но признава, че промяната във вида му е помогнала да постигне по-високи резултати и да повиши самочувстието си в професията.

Друг анкетиран участик се е подложил на процедура, която често е прилагана сред мъжете днес – ботокс. Той работи като стилист на свободна практика. Първата си ботокс инжекция поставя, когато е на 25 години. Решението му да се подложи на тази процедура до голяма степен се провокира от това, че работи в индустрия, в която външния вид излиза на преден план. Според естетичните дерматолози, колкото по-рано започне грижата за кожата и превенцията на бръчки, толкова по-добре ще изглеждаме на по-късен етап.

Той обаче не е единственият, който смята, че естетичните процедури са важни за неговата кариера.

Друг анкетиран мъж работи в сферата на предприемачеството и споделя, че за него е важно, когато седи пред неговите клиенти на среща, да се чувства уверен и да утвърди себе си, както и неговият бизнес, като номер едно. Той набляга на процедури главно за оформяне на тялото и стягане на кожата.

Подобни на тези, както и много други процедури, можете да намерите и в Дерма Вита.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ 3-ТЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА МЪЖЕ В КЛИНИКА DERMA VITA:

  • КРИОЛИПОЛИЗА
    CLATUU Alpha е с първият в света патентован апликатор за 360 ° охлаждане, за по-бързо и по-ефективно намаляване на мазнините. Благодарение на този апарат, мастните клетки са унищожени, а двойната брадичка премахната. Голямо предимство е, че процедурата отнема малко време, а възстановителен процерс няма и човек може да се върне на работа бързо, без да се налага да отсъства.
  • PRP (богата на тромбоцити плазма) се използва при възстановяване на косата. Тази инжекционна терапия използва собствената кръв на пациента. Нашата кръвна плазма съдържа активни фактори на растежа, които стимулират косата. С тънка игла плазмата се инжектира в скалпа. Факторите на растежа в кръвните клетки задействат процеса на възстановяване на космите, чрез естествената стимулация.
  • БОТОКС ЗА МЪЖЕ – Ботулиновият токсин се прилага за изглаждане на мимически бръкчи в горната половина на лицето, ефектът настъпва след 48-72 часа, като е най-изразен след 2 седмици. Действието му продължава няколко месеца, като във времето мускулите постепенно възстановяват своята активност и средно след 3 до 6 месеца е желателно пак да повторите процедурата. Най-добре от токсина се повлияват бръчките на челото, между веждите (гневна бръчка) и тези около очите (пачи крак).

Увеличаването на самочувствието е свързано с по-високи нива на удовлетворение от работата и по-ниски нива на бърнаут. Светът е обсебен от шумотевична култура и външния вид. Ако изглеждате уморени, изглежда, че не сте в крак.

Бъдете в крак и се доверете на висококвалифицираните лекари дерматолози в клиника Derma Vita!

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашият екип на тел.: 0884 94 95 81

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *