АПАРАТИ, ЦЕНИ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛО

апарати за тяло

Иновативни апарати за тяло

ВИЖ КАК ДА ИЗБЕРЕШ МАШИНА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА МАЗНИНИТЕ?

Изборът на технологии за намаляване на мазнините е изобилен. Това го прави труден относно правилното лечение, което ще ви даде резултата, който желаете за цената, която можете да си позволите.Този материал цели  да ви помогне да решите какво лечение е подходящо за вас.

ТРАДИЦИОННА ХИРУРГИЧНА ЛИПОСУКЦИЯ

Традиционната липосукция може да бъде малко страшна, тъй като е доста инвазивна по природа. Обикновено изисква използването на обща анестезия, която носи собствени рискове. Големите канюли и механичната сила, използвани при традиционната липосукция, често могат да доведат до прекомерни натъртвания и понякога по-нататъшни усложнения, включително бучки и неравности. Това стимулира разработването на по-нови технологии, които могат да създадат по-добри резултати с по-малко болка и по-кратък престой.

 КРИОЛИПОЛИЗА

Известният метод унищожава мастните клетки чрез замразяване. Въпреки че пациентите могат да усетят първоначален дискомфорт от вакуума за изтегляне на третираната зона, това трае само през първите 10 минути от процедурата, рядко има дискомфорт по време или след нея. Пациентите могат да очакват от 20 до 25% намаляване на размера в областта третираната зона за период от 3 месеца след терапията. Разходите процедура в САЩ са 600$ долара за зона, в Бълагия криолиполизата с медицински апарат Clatuu e около 300лв. Когато избирате машина задължително е да проверите каква технология се прилага, за да си гарантирате безопасни и положителни резултати.

криолиполиза

Ефектът от криолиполиза

HIFU за тяло с ULTRAFOTMER III

 ULTRAFOTMER III е неинвазивна и нехирургична процедура с фокусиран ултразвук с висока интензивност за премахване на упоритите мазнини и стягане на кожата. Резултатите обикновено се наблюдават след първия до третия месец. Процедурата с ULTRAFOTMER III се извършва чрез HIFU (хайфу) импуси в зоната със специални накрайници, които доставят високоинтензувния ултразвук на различна дълбочина с цел топене на мазнини и задействане на процесите на колагенообразуване. По време на лечението пациентите могат да почувстват лек дискомфорт, боцкане или парене. През следващите седмици тялото естествено преработва и премахва унищожената мастна тъкан, а новообрзувалият се колаген стяга кожата в третираната област. Ценообразуването варира от 1 500$ до 3 000$ за една процедуа в САЩ, в България малките зони – например колене са около 350 – 450 лв, а по-големите зони, като корем, около  900 – 1000лв.

Ultraformer за тяло

Ultraformer III за тяло

 КОМБИНИРАНИ АПАРАТИ

Комбинацията от акустични вълни и радиочестота в един апарат е иновативно средство за борба с целулита и отпусната кожа – едновременно. Двете процедури съществуват самостоятелно от доста време и са доказали добрите си резултати във времето. Иновацията е комбинарането на терапиите в един апарат, което срестява време и средства. Акустичните вълни разбиват целулитните депа, а радиочестотата стимулира образуването на колаген, по този начин едновременно третираме два пробрема – целулит и отпусната кожа. При закупуване на пакет от процедури, обикновено спестявате доста пари и получавате добър резултат. Винаги питайте терапевтите за пакетна отстъпка.

Премахване на цeлулита

Премахване на цeлулита

Това са малка част от новите машини, които имат добър резултат и са неинвазивни и безопасни. Ако се нуждаете от повече информация за процедурите, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние можем да ви предложим процедури с медицински сертифицирани  машини за подмладяване на кожата, премахване на съдовете, отслабване на тялото, премахване на бръчки, лифтинг на кожата и много други.

За допълнителна информация и записване на час тел.: 0884 94 95 81 и 02 / 962 25 33(44)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *